Novinka Na lov monster v Strayed Lights vyrazíme v dubnu

Na lov monster v Strayed Lights vyrazíme v dubnu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Konfrontujte své vnitřní démony.

Reklama

Strayed Lights je akční adventura, v níž se vypravíte vstříc světu plné magické energie. Za doprovodu hudby soundtracku od lidí stojících za Journey nebo The Banner Saga se tu máte možnost pustit do průzkumu rozsáhlého vesmíru plného ruin, impozantních stromů, nádherné fauny a a také stínových monster, jimž se budete nuceni postavit, protože když to neučiníte tak s vámi udělají krátký proces. Každý souboj s nimi má představovat výzvu, jež otestuje vaší schopnost vykrývat útoky a vracet rány těm, kteří se vás snaží zadupat do země.

Na lov monster v Strayed Lights vyrazíme v dubnu

Hlavní hrdina prochází vývojem, v jehož rámci má možnost získávat nové schopnosti, jež mu následně pomáhají obstát při soubojích na první pohled působících jako něco, co není možno vyhrát. Strayed Lights nemá zatím přesně stanoveno datum vydání, dorazit by však tato adventura měla v průběhu dubna roku 2023 na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama