Na Mafii 3 dělalo více než 130 Čechů
Novinka Na Mafii 3 dělalo více než 130 Čechů

Na Mafii 3 dělalo více než 130 Čechů

Michal Burian

Michal Burian

61

Česká jména i na hlavních pozicích, včetně herců pro snímání pohybu.

Reklama

Společnost 2K Games zveřejnila credits Mafie 3. Na Twitteru na něj upozornil Michal Jonáš, který rovněž vypsal, že na Mafii 3 dělalo více než 130 Čechu, včetně přibližně 20 hlavních vývojářů. Navíc dalších cca 70 lidí z brněnské pobočky 2K Czech a dalších 19 lidí jako herců pro snímání pohybů.

Na celý credits se můžete podívat na oficiálních stránkách. Hlavními inženýry jsou Michal Janáček, Tomáš Jelínek, Jan Kratochvíl a Martin Sobek. U senior inženýrů naleznete Jiřího Holba nebo Jiřího Štempina. Hlavním architektem zase byl Petr Záveský.

Když už jsme u té české stopy, tak na YouTube se objevilo porovnání Mafie 3 s Mafií 2. Skutečně zajímavé video, které dokazuje, že se Mafie 3 vrátila v čase. Je to velká škoda, kdyby byla lepší technická stránka a chytřejší umělá inteligence, mohla být Mafie 3 lepší hrou. Nezapomeňte na naší včerejší recenzi.

Mafia 3 se za minulý týden umístila na druhém místě nejprodávanějších her ve Velké Británii. Nestačila akorát na FIFA 17 od EA Sports. Britský Eurogamer uvádí, že se v UK třetí díl Mafie prodává až o 58,7 procent lépe než Mafie 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama