Na Metroid Prime 4 pracuje Bandai Namco v Singapuru
Metroid Prime 4 Novinka Na Metroid Prime 4 pracuje Bandai Namco v Singapuru

Na Metroid Prime 4 pracuje Bandai Namco v Singapuru

Michal Burian

Michal Burian

Navíc firma mění strategii, chce více investovat do vývoje nových značek.

Reklama

Společnost Bandai Namco nechce nechat nic náhodě. Pro následující roky mění svou strategii a bude více investovat do vývoje nových značek. Zároveň hodlá maximalizovat hodnotu svých IP a nabídnout hráčům nejlepší produkty a služby v nejlepších možných časech.

V posledních dnech a týdnech se na internetu hodně šušká o novém díle ze série Metroid Prime. Metroid Prime 4 byl oznámen loni v červnu na E3 v Los Angeles, ale od té doby o hře nic nevíme. Vývoj má podle několika zdrojů britského Eurogameru probíhat ve studiu nacházejícího se v Singapuru. V kancelářích tohoto týmu nalezneme několik bývalých vývojářů z místní pobočky LucasArts. Ti dříve pracovali kupříkladu na ambiciózním, leč zrušeném Star Wars 1313. Některé z vás jistě zamrzí, že do vývoje nejsou zapojeni Retro Studios, původní tvůrci série.

Fanoušci projeli veřejné profily zaměstnanců toho studia. Někde našli, že dotyčný pracuje na tajné hře. Další si na pracovní profil napsat ambiciózní AAA titul, velmi zajímavý neohlášený projekt nebo vzrušující hra.

Než se začnete radovat, tak k vydání v letošním roce nedojde. Prostor tak může dostat trilogie Metroid Prime pro Nintendo Switch, která by mohla být brzy představena. Samotný Metroid Prime 4 dorazí exkluzivně na Switch.

Zdroj: DualShockers.com, Eurogamer.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama