Na multiplayeru Batman: Arkham Origins pracují tvůrci Brink
Batman: Arkham Origins Novinka Na multiplayeru Batman: Arkham Origins pracují tvůrci Brink

Na multiplayeru Batman: Arkham Origins pracují tvůrci Brink

Michal Burian

Michal Burian

23

Podrobnější informace o hře více hráčů v Batman: Arkham Origins, včetně nového traileru.

Reklama

Společnost Warner Bros se dnes odpoledne pochlubila s překvapivou zprávou, na multiplayeru akčního dobrodružství Batman: Arkham Origins pracuje studio Splash Damage, která má za sebou vývoj Enemy Territories: Quake Wars nebo nedávné střílečky Brink. Singleplayerovou část má přitom na starost tým z Warner Bros. Games Montreal, zatímco Rocksteady Studios (autoři první dílů Batman: Arkham) se věnují něčemu jinému.

Představen prozatím byl mód Invisible Predator (3 vs. 3 vs. 2), kde bojují tři týmy: Gang Joker, Gang Banea a hrdinové. Zatímco první dva jsou tvořeny ze tří náhodně vybraných gangsterů, tak u hrdinů naleznete Batmana a Robina. Joker a Bane se odemkne až později, při získání dostatečného počtu bodů.

Multiplayer je popisován jako evoluce Predator Challenges módu z předešlých her, kdy v kůži Batmana a Robina stojíte proti členů gangu Banea a Jokera. Využít můžete i “Super-Villain Elite”, abyste viděli, jak probíhá bitva ze strany Banea nebo Jokera, a dokonce můžete hrát za Jokere či Banea. Pochopitelně budete moci spolupracovat s ostatními hráči, domluvit se na strategii a využít své vynalézavosti k poražení nepřítele.

Bane a Joker si navíc mohou jednou za čas přivolat na pomoc posily.

K dispozici budete mít všelijaké zbraně a typické schopnosti pro Batmana, Robina, Jokera a Banea. Zločinci se budou skrývat a postupně oslabovat nepřítele za pomoci různých zbraní.

Dark Knight a Boy Wonder mezitím mohou ze stínů eliminovat nepřítele. S každou úspěšnou eliminací získávají pro svůj tým potřebné body pro zastrašení nepřátel. Jakmile se týmu strážců podaří splnit limit, vyhrávají hrdinové. Oproti tomu smrtí o body přicházíte.

Je více než pravděpodobné, že v multiplayeru se objeví i další postavy. Na odhalení si musíme ještě počkat.

On-line módy budou k dispozici v PC, PS3 a Xbox 360 verzích, které vycházejí 25. října 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama