Na nové Bondovce pracují zřejmě tvůrci Singularity
GoldenEye 007 Novinka Na nové Bondovce pracují zřejmě tvůrci Singularity

Na nové Bondovce pracují zřejmě tvůrci Singularity

Michal Burian

Michal Burian

5

<strong>+ ZÁHADNÉ GAMEPLAY ZÁBĚRY</strong>. Zahraniční fanouškovská stránka MI6 zjistila velmi zajímavé informace. Podle jejich zdroje se na novém dobrodružství agenta 007 dělá ve studiu Raven Software, což jsou tvůrci vcelku povedené akce Singularity.

Reklama

Aktualizováno: Na internetu se objevilo video, na kterém můžete vidět zajímavé záběry z nějaké hry, která až moc připomíná Bondovku. Vše je mixováno gameplay záběry ze Singularity a z nějaké hry pro PS3.

Původní zpráva:

(čas: 11:30): Nové dobrodružství agenta 007 s povolením zabíjet je ve vývoji již pěknou dobu. V Raven Software se na něj začali soustředit ještě před vydáním zmíněného Singularity. Pak ale došlo k finančním problémům uvnitř filmového studia MGM a projekt byl kvůli tomu na několik měsíců uložen k ledu.

Tým, který pracoval na tajné Bondovce, byl následně přidělen k práci na mapových balíčcích pro Call of Duty, poněvadž se u nich nezastavil vývoj pouze zmíněného projektu, ale také dvou dalších her ze série X-Men (jednou mělo být pokračování X-Men Origins: Wolverine).

Až nyní se situace v MGM uklidnila a podle všeho se opět začíná naplno pracovat na novém Jamesu Bondu, mělo by jít o stealth akci.

Activision získal licenci pro hry z univerza Jamese Bonda nedávno a má ji jistou pouze do roku 2014. Zatím stihl vydat James Bond 007: Blood Stone (PC, PS3, X360) a GoldenEye 007 (Wii, DS). Je dost možné, že nové dobrodružství Bonda uvede vydavatel na trh zároveň s novým filmem, který je v plánu na listopad 2012.

Activision se k celé situaci odmítl vyjádřit a nekomentuje ani nejistou budoucnost studia Bizzare Creations (James Bond 007: Blood Stone a závody Blur).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama