Na nové Xbox avatary se můžete těšit v dubnu
Novinka Na nové Xbox avatary se můžete těšit v dubnu

Na nové Xbox avatary se můžete těšit v dubnu

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Modernější, hezčí a detailnější herní podobizny. Zaujmou vás?

Reklama

V červnu to bude rok od představení nové generace avatarů pro Xbox One. Konečně je ale Microsoft připraven vyjít s avatary na světlo a oficiálně je spustit. K nasazení nových avatarů do Xbox Live má dojít v dubnu, uvádějí zdroje magazínu The Verge. Ty ještě zmiňují, že si nové avatary budete moci kompletně přizpůsobit. Dopomohou k tomu nové možnosti pro výběr těla, oblečení a různých rekvizit. Microsoft má připravit celou řadu maličkostí pro vytvoření rozmanitějších a originálních avatarů.

U nových avatarů mají být na výběr hravé kostýmy, invalidní vozíky, skateboardy a dokonce i motocykly. Nový systém avatarů má být integrován přímo do dashboardu Xboxu One a své postavičky budete mít rovnou na domovské obrazovce.

S rozsáhlejšími možnostmi pro přizpůsobení jde ruku v ruce nový obchod, kde si uživatelé Xbox Live mohou koupit rekvizity, oblečení a další věci pro své avatary. Ostatně obchod měl už systém avatarů určen pro Xbox 360.

Zajímavosti je, že nové avatary byly vytvořeny v Unity enginu. Díky této technologii je prý snazší si postavičky přizpůsobit, což má být umožněno i vývojářům jiných firem. Ty mají mít údajně možnost navrhnout vlastní rekvizity a oblečky a prodávat je svým fanouškům v digitálním obchodě Microsoftu.

Pokud jste navíc v programu Xbox Insiders, tak si nové avatary budete moci vyzkoušet za pár dnů, alespoň to uvádějí zdroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama