Na novém Xboxu pracuje prý firma Flextronics
Xbox 360 Novinka Na novém Xboxu pracuje prý firma Flextronics

Na novém Xboxu pracuje prý firma Flextronics

Michal Burian

Michal Burian

9

Stejná společnost měla na starost i předchozí dvě konzole od Microsoftu.

Reklama

Prestižní portál IGN od důvěryhodného zdroje získal informaci, že výroba next-gen Xboxu začala nedávno v Austinu, texaské pobočce společnosti Flextronics, jež měla na starost současný hardware Xboxu 360 i prvního Xboxu.

"Před výrobní fází vytvořili v Flextronics nové samostatné testovací oddělení, které mělo mj. na starost komplexní marketing a testování softwaru a hardwaru budoucího Xboxu. Testy proběhly úspěšně, a ve Flextronics začala výroba prvního next-gen Xboxu," informuje zdroj.

S největší pravděpodobností jde o vývojovou verzi konzole, jež bude sloužit především vývojářům her, aby se s novou generací dostatečně seznámili.

Pro úplnost dodejme, že Microsoft se již dříve nechal slyšet, že na letošní E3 žádné oznámení ohledně nové generace Xboxu neplánuje a dokonce se vyjádřil k výše zmíněných spekulacím.

"Našli jsme nový způsob jak prodloužit životní cyklus konzole Xbox 360 s využitím Kinectu. Kromě toho nekomentuje fámy a spekulace."

Pokud je nový Xbox opravdu ve vývoji, což je rozhodně logické pro společnosti Microsoft a Sony, v příštích několika letech se s novou generací setkáme v obchodech.

Pro více informací o next-gen Xboxu si přečtete naše dřívější zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama