Na nových konzolích a PC si zahrajeme první dva díly Dead Island
Dead Island Novinka Na nových konzolích a PC si zahrajeme první dva díly Dead Island

Na nových konzolích a PC si zahrajeme první dva díly Dead Island

Michal Burian

Michal Burian

24

Dead Island a Dead Island: Riptide ve vylepšené kolekci se samostatným přídavkem v 16-bitové podobě. <strong>Oficiální oznámení i pro PC</strong>.

Reklama

Dead Island 2 bohužel nevyšel, vydavatelská společnost Deep Silver nebyla spokojena s prací německého studia Yager Development (tvůrci Spec Ops: The Line) a vývoj Dead Island 2 byl zastaven a zmrazen. Možná ho potichoučku chystá někdo jiný, ale to zatím nevíme - zájem projevili Poláci z Techlandu, kteří mají na svědomí původní Dead Island a Dead Island: Riptide.

Dnešní novinka je ale o úplně něčem jiném. Dlouhé měsíce se debatuje o tom, že na PlayStation 4 a Xbox One vyjde kolekce Dead Island obsahující první díl a Riptide ve vylepšené podobě. Tahle kolekce dnes byla oficiálně oznámena.

Dead Island: Definitive Collection má vyjít 31. května 2016 pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Kolekce bude obsahovat Dead Island: Definitive Edition, Dead Island: Riptide Definitive Edition a zbrusu novou samostatnou 16-bitovou hru Dead Island: Retro Revenge, která byla nedávno odhalena díky záznamu ratingové komise.

Původní Dead Island a Riptide mají být plně předělány, včetně veškerých dodatečných balíčků a patchů.

Hráči na konzolích nové generace si tak budou moci vše vychutnat v lepší grafice s krásnějšími efekty. Chybět nebudou dva zajímavé apokalyptické příběhy o přežívání ve světě plného zombíků, kooperace pro 4 hráče v rozsáhlém otevřeném světě nebo dynamické počasí.

Slibovány jsou pochopitelně kvalitní textury, nový fotorealistický systém nasvícení, nová fyzika, vylepšení anti-aliasing, lepší modely postav, HBAO a motion blur efekty nebo aktualizované uživatelské rozhraní.

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama