Na obzoru definitivní edice Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War Novinka Na obzoru definitivní edice Middle-earth: Shadow of War

Na obzoru definitivní edice Middle-earth: Shadow of War

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Se všemi aktualizacemi a dodatečnými balíčky vyjde koncem srpna.

Reklama

Studio Monolith nedávno odstranilo z akční adventury Middle-earth: Shadow of War otravné mikrotransakce a připravuje vydání definitivní edice se všemi aktualizacemi a dodatečnými balíčky. Pokud máte zájem vychutnat si bitvu o Středozem se vším všudy, tak Definitive Edition dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One na konci srpna, přesněji 31. srpna. Pro PC verzi je navíc dostupná fanouškovská čeština. Vznikla ve spolupráci s Xzone a obdrží ji všichni zákazníci, kteří si v tomto obchodě hru zakoupili.

Součástí Definitive Edition je kompletní obsah z Expansion Pass, včetně rozšíření Nemesis systému v podobě Slaughter Tribe a Outlaw Tribe, rozšíření příběhu skrz Blade of Galadriel a Desolation of Mordor a mnoho dalšího.

Blade of Galadriel byla první velká expanze. Vžijete se v ní do kůže elfské vražedkyně Eltariel po konci hlavní části původní hry Shadow of War. Během nového dobrodružství se budete moci spolehnout na řadu nových bojovných schopností, dovedností a samozřejmě nechybí ani specifické vybavení elfské vražedkyně. Zároveň se setkáte s novými postavami. Tvůrci zmiňují několik Nemesis (Flint, Tinder a Slayer of the Dead) a ke slovu se přihlásí i Nazgûlové, abyste odhalili jejich další tajemství.

V The Desolation of Mordor zase hrajete za kapitána Baranora, který operuje hluboko za nepřátelskými liniemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama