Na obzoru poslední DLC pro loňské Call of Duty
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Na obzoru poslední DLC pro loňské Call of Duty

Na obzoru poslední DLC pro loňské Call of Duty

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

4

Poslední dodatečný obsah ponese jméno Reckoning a dočkáme se ho 4. srpna.

Reklama

A je to tu. Dodatečný obsah pro poslední díl Call of Duty míří do finiše. Activision a Sledgehammer Games představili světu poslední DLC pro Advanced Warfare. To ponese název Reckoning a vyjde už příští úterý, respektive 4. srpna. Dle slov zakladatelů Sledgehammer Games, Michaela Condreyho a Glena Schofielda, byla pro ně práce na Advanced Warfare a dodatečném obsahu neuvěřitelný zážitek.

I přesto, že poslední DLC je již dokončeno, tak mají stále v plánu nadále podporovat hru. Určitě mají na mysli nové kamufláže a zbraně. Už minulý týden přidali zdarma trojici nových zbraní (STG44, SVO a Blunderbuss) a podle všeho by další zbraně měly následovat.

Reckoning obsáhne, jak už je tradicí, čtyři multiplayerové mapy a další kapitolu exo-zombie ságy. První multiplayerovou mapou je Overload, zasazená do centra Nového Bagdádu. Dominujte na bojišti odpálením plazmových lamp, které na nepřítele vystřelí smrtící proud energie. Quarantine se odehrává na izolovaném ostrově, kde se provádí biologické testy. Když budete mít štěstí, můžete na nepřátele povolat raketovou salvu. Fracture je arktická krajina s archeologickými vykopávkami. Dávejte si pozor, co kde odpalujete, led není pevný a může se probořit. A nakonec Swarm vezme útokem čtvrť v Soulu, která se akorát rekonstruuje. Boje zde budou kruté díky malému prostoru.

Poslední a závěrečná kapitola exo-zombie příběhů se jmenuje Descent a navazuje přesně tam, kde skončila předchozí mapa. Čtveřice přeživších (Bill Paxton, Rose McGowan, Jon Bernthal a Bruce Campbell) musí uniknout z potápějící se lodi společnosti Atlas. Předtím, než se však plavidlo potopí, je zaskočí jejich nemrtvý kolega Jonh Malkovich. Pronásledování jejich bývalého společníka je zavede do podvodního zařízení kdesi v hlubinách oceánu. Tam je čekají nové nebezpečné typy exo-zombíků a také nová Trident Reflected Energy zbraň.

Je načase se pomalu s Advanced Warfare loučit a připravovat se na příchod Black Ops 3. DLC Reckoning bude již 4. srpna dostupné pro konzole Xbox 360 a Xbox One. Ostatní platformy si budou muset opět měsíc počkat. Toto je však poslední dodatečný obsah, který bude časovou exkluzivitou pro Xbox. Od Black Ops 3 bude mít měsíční exkluzivitu na DLC konzole od Sony. Reckoning je součástí Season Pass, ale dá se koupit i samostatně za 14,99 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama