Na odhalení Star Wars hry od Visceralu nedošlo, protože dostal přednost Battlefront 2
Novinka Na odhalení Star Wars hry od Visceralu nedošlo, protože dostal přednost Battlefront 2

Na odhalení Star Wars hry od Visceralu nedošlo, protože dostal přednost Battlefront 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Scénáristka Amy Hennig tvrdí, že tento rok je rokem Battlefrontu 2. A proč se nedostavil Titanfall 2?

Reklama

Včerejší tisková konference EA Play byla leckdy nudná a nezáživná, ale i tak na ní došlo na představení nemalého počtu her, které studia spadající pod EA momentálně připravují. Na jednu z nich však navzdory očekávání nedošlo - na Star Wars titul od Visceral Games a scénáristky Uncharted Amy Hennig, jenž má vyjít někdy během roku 2018.

Mnozí počítali s tím, že tuto hru, která má být akční adventurou zasazenou do období původní filmové trilogie, na EA Play určitě uvidíme. Koneckonců sama Amy Hennig v minulém roce prohlásila, že letos se o její hře začne více mluvit, přičemž EA Play probíhající paralelně s E3 mohla být ideální příležitost.

Důvod absence Star Wars hry od Visceralu je ale prostý. Zkrátka dostal přednost Star Wars: Battlefront 2, což Amy Hennig oznámila na Twitteru a její slova potvrdil scénársta Todd Stashwick. Oba jsou pyšní na práci DICE a Motive Studios, kterou při vývoji Battlefrontu 2 odvádí, a zjevně jsou přesvědčení, že teď si zaslouží prostor právě nový Battlefront. Hennig však fanoušky ujišťuje, že se na hře stále usilovně pracuje.

Zároveň tvrdí, že tento rok je rokem Battlefrontu 2, což by mohlo znamenat, že se letos přeci jen plnohodnotného odhalení Star Wars titulu od Visceralu nedočkáme. Snad to tak ale není, koneckonců o vzniku této hry jsme poprvé slyšeli už v roce 2013 a bylo by vážně dobré konečně vidět, co přesně vývojáři chystají.

Star Wars hra od Visceralu však není jediný projekt, s nímž se v rámci konference EA Play počítalo a který nakonec nedorazil. Mnozí vyhlíželi i další obsah pro Titanfall 2, s ním je to ale krapet složitější. Titanfall 2 je součástí EA Play, ale pouze v tom smyslu, že si ho mohou zájemci zahrát na místě konání této akce, tedy v Los Angeles. Nový obsah bude odhalen někdy v budoucnu. Mnozí včetně nás předpokládali, že když je Titanfall 2 součástí EA Play jako takové, určitě se objeví i na konferenci. Tímto se tedy omlouváme za případný zmatek a nenaplněná očekávání.

I tvůrci Titanfallu 2 ze studia Respawn Entertainment pracují na vlastní Star Wars hře, přičemž by mělo jít o akční adventuru hranou z pohledu třetí osoby a zaměřenou na souboje se světelnými meči. Na ní se ale začalo pracovat později, takže její odhalení je zaručeně ještě dál než představení titulu od Visceralu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama