Na Originu získáte zdarma adventuru Syberia 2
Syberia 3 Novinka Na Originu získáte zdarma adventuru Syberia 2

Na Originu získáte zdarma adventuru Syberia 2

Michal Burian

Michal Burian

11

<strong>Aktualizace</strong>: Syberia 2 opět zdarma na Originu.

Reklama

Aktualizace: Začátkem března letošního roku se na Originu krátce objevila zdarma adventura Syberia 2. Pokud jste si ji nestihli přidat do své knihovny a chtěli jste, tak máte opět možnost.

Původní zpráva

20. dubna letošního roku vyjde na PC (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One třetí díl adventury Syberia. Příběh navazuje přesně tam, kde před třinácti lety skončil. Těšit se můžete na okouzlující a mysteriózní svět, který bude poprvé kompletně ve 3D. Chybět nebude řada zajímavých postav a fascinujících objevů z pera Benoita Sokala.

Pokud jste ještě nehráli druhý díl nebo si ho chcete jen připomenout, tak máme ideální možnost. Na Originu byla Syberia 2 přiřazena do nabídky On The House. Zdarma si ji tak každý může přidat do své knihovny na Originu a zahrát. V současné době nejsou informace o tom, jak dlouho bude Syberia 2 na Originu zdarma.

Hardwarové nároky jsou velmi skromné, stačit vám bude Windows XP/Vista/7, 1,5 GHz procesor, 512 MB operační paměti RAM, 1,5 GB volného místa na disku a grafická karta se 128 MB VRAM.

Když už je řeč o Syberii 3, tak se podívejte na ukázku českého překladu. Titulky připravuje společnost Comgad, avšak budou přítomny pouze u PC verze. PS4, Xbox One a Switch verze pouze v angličtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama