Na PC a konzole vyšel survival Fade to Silence
Fade to Silence Novinka Na PC a konzole vyšel survival Fade to Silence

Na PC a konzole vyšel survival Fade to Silence

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Věčná zima a sníh a tvorové, za které by se nemusela stydět nejedna noční můra.

Reklama

Akční survival adventura Fade to Silence opustila předběžný přístup na Steamu a vyšla v plné verzi i pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Věčná zima a sníh, v post-apokalyptickém survivalu Fade to Silence nejsou protivníkem jen nebezpeční tvorové, ale i samotné nehostinné prostředí. Čekají vás tvorové, za které by se nemusela stydět nejedna noční můra, a všudypřítomný chlad společně s krásnou sněhem pokrytou krajinou, silnou atmosférou a prý zajímavým příběhem.

„Součástí hry je i nutnost postarat se sám o sebe a zajistit si nástroje a zbraně, bez kterých se žádný dobrodruh ve zmrzlé divočině neobejde. Během svého prozkoumávání krajiny tak budete nacházet zdroje, ze kterých si budete moc vyrobit jak luk a šípy, tak třeba zbroj, ale i léčivé masti. Postupem času narazíte i na další přeživší, jimž budete moci nabídnout útočiště a kteří vám pomohou s náročnými zkouškami,“ píše se v tiskové zprávě.

Hra počítá i s hráči, kteří se chtějí volně pohybovat po světě a prožívat příběh vlastním tempem, pro ně je zde režim průzkum. Pro otrlé dobrodruhy je připraven režim přežití, který může vést až k „trvalé“ smrti postavy.

Recenzi Fade to Silence pro vás připravujeme. Hru můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama