Na PC a konzolích můžete řádit v post-apokalyptickém MMO Crossout
Crossout Novinka Na PC a konzolích můžete řádit v post-apokalyptickém MMO Crossout

Na PC a konzolích můžete řádit v post-apokalyptickém MMO Crossout

Michal Burian

Michal Burian

6

Postavíte si své vlastní auto, připojíte se k frakci a začne nekončící boj.

Reklama

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One spustili post-apokalyptický akční MMO titul Crossout. Ten si můžete stáhnout zdarma a bez omezení hrát.

Crossout je online akční hra s vozidly, která se odehrává v post-apokalyptickém světě zničeném invazí mimozemšťanů a nevydařenými experimenty s genetickými modifikacemi, a hráčům poskytuje plnou kontrolu při konstruování, vylepšování a upravování po zuby ozbrojených vozidel určených k ničení nepřátel v otevřených bitkách jeden na jednoho. Crossout prý nabízí hráčům tisíce možností při navrhování vozidel včetně výběru tvaru, pancéřování, zbraní, podpůrných systémů a kosmetických doplňků.

Postavte si svoje vlastní vozidlo

Crossout dovoluje hráčům sestrojit dosud neviděná vozidla z čehokoli, co postapokalyptické pustiny nabízejí. K úpravě svého vozidla tu najdete nesčetné množství dílů, od zrezivělých dveří, pil a kabin starých vozidel, až po výtvory nové generace vynalézavých inženýrů, jako jsou bojové drony, stealth generátory, autokanóny a mnoho dalšího. Úplná kreativní svoboda bez omezení třídami strojů dovoluje vytvoření strojů omezených jen fantazií svých tvůrců, které perfektně odpovídají jejich hernímu stylu.

Přidejte se k frakci, která vám sedne

Svět Crossoutu je domovem rozličných frakcí, ke kterým se hráči mohou připojit – každá z nich má vlastní filozofii a herní styl. Pro příklad tam najdete běsnící “Šílence” – volnou skupinu individuí, kteří preferují rychlá auta a boj na krátkou vzdálenost, nebo “Nomády” – enigmatické postavy toulající se pustinou v honbě za novou technologií. Dnešní vydání hry s sebou do hry nese i pátou frakci – “Stepní vlky” – bývalé vojáky vyzbrojené taktickým přístupem, dobře obrněnými vozidly a děly pro boj na velké vzdálenosti. Navíc do hry přidávají ještě více dílů, včetně mechanických nohou, které dovolují vytvoření masivních dělostřeleckých platforem. V budoucnu se fanoušci mohou těšit na další frakce s vlastními unikátními mechanikami, výzbrojí a předměty.

Vyzkoušejte si různé herní módy a mapy

Bitvy v Crossoutu probíhají v mnoha rozličných koutech pustiny, od opuštěných továren až po vyschlá říční koryta a zničená města. Spuštění hry přineslo další nové prvky prostředí - pouštní krajiny, hluboké kaňony a opevněné osady, ve kterých se hráči utkají v PvP akci i PvE misích. Na své cestě za zdroji a nadvládou budou hráči útočit na osady, bránit konvoje obchodníků, ničit těžební věže, nebo bojovat s leviatany - gigantickými ocelovými monstry, vytvořenými jinými hráči. Od bojů si můžete odpočinout v novém módu “Závod” – jedná se o sjezd o první místo bez použití zbraní.

Buďte součástí hráči poháněné ekonomiky

K získání potřebných dílů k postavení perfektního vozidla vede v Crossoutu několik cest. Získávejte loot v PvP bitvách, nebo PvE misích, vyrobte si novou výbavu s pomocí vaší frakce, nebo si běžte nakupovat na otevřené herní tržiště, kde mají nabídku a poptávku v rukou výhradně hráči. Získávejte mince na tržišti prodejem nadbytečného lootu a zdrojů, nebo si doplňte stav účtu pomocí obchodu ve hře. Každý hráč si může postavit svoje perfektní obrněné vozidlo - ve hře nenajdete předměty exkluzivní pro nákup za reálné peníze, které by ovlivňovaly výkon hráče v bitvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama