Na PC dorazila střílečka Vanquish
Vanquish Novinka Na PC dorazila střílečka Vanquish

Na PC dorazila střílečka Vanquish

Michal Burian

Michal Burian

7

Další hra od PlatinumGames na počítačích.

Reklama

Na počítače dorazila další hra od japonského studia PlatinumGames. Nedávno jsme se dočkali akce Bayonetta, dnes následuje third-person střílečka Vanquish. Ta spatřila světlo světa již v roce 2010 na konzolí PlayStation 3 a Xbox 360.

PC verze má odemčenou frekvenci snímků za sekundu, podporuje rozlišení 4K a nechybí ani funkce Steamu jako Achievementy, Big Picture Mode, Trading Cards a cloud save.

Vydání PC verze Vanquish, která na Steamu stojí 19,99€, doprovází video, kde vystoupí producent Atsushi Inaba, programátor Noriyuki Otani nebo Takaaki Yamaguchi.

Vanquish vás zavede do blízké budoucnosti, v níž se Rusko zmocnilo americké vesmírné stanice, která hromadila sluneční energii. Na zemi pochopitelně zavládne chaos, protože se nepřátelé zmocnili velmi nebezpečné zbraně, jež může zničit cokoliv na Zemi. Netrvá dlouho a Rusové zbraň vyzkouší na San Francisku a dalším cílem má být New York, aby Rusové přesvědčili USA ke kapitulaci. Samozřejmě Spojené státy zmobilizují armádu i s vládním agentem Samem, do kterého se vžijeme a budeme se snažit celou situaci zachránit. K dispozici budeme mít velké množství zbraní a mj. také speciální oblek. Ten nám dovolí provádět nejrůznější bojová umění a dovednosti, o nichž si může obyčejný člověk nechat jen zdát.

Více informací se o Vanquish dočtete v naší recenzi konzolové verze, která si od nás vysloužila 9/10 za skvělou hratelnost, souboje s bossy, technologii obleku a zajímavé zbraně.

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Microsoft Windows 7 / 8 (8.1) / 10Procesor: Intel Core i3 (2.9 GHz) nebo ekvivalent od AMDPaměť: 4 GB RAMGrafická karta: Nvidia GeForce 460 nebo AMD Radeon 5670 s 1 GB VRAMDirectX: Verze 9.0cPevný disk: 20 GB volného místa

Doporučené systémové požadavky

Operační systém: OS: Microsoft Windows 7 / 8 (8.1) / 10Procesor: Intel Core i5 (3.4 GHz) nebo ekvivalent od AMDPaměť: 8 GB RAMGrafická karta: Nvidia GeForce 660 Ti nebo AMD Radeon R9 270 s 2 GB VRAMDirectX: Verze 9.0cPevný disk: 20 GB volného místa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama