Na PC se blíží remaster Turoka 2
Turok Novinka Na PC se blíží remaster Turoka 2

Na PC se blíží remaster Turoka 2

Michal Burian

Michal Burian

1

V remasteru je zahrnut nový multiplayerový mód. Podívejte se na trailer.

Reklama

V roce 2015 pro počítače vyšel remaster prvního dílu této střílečky. 16. března se na Steamu, GOG a Humble Store začne prodávat druhý díl, který bude opět vylepšen od Nightdive Studios.

Vývojáři tvrdí, že u střílečky Turok 2: Seeds of Evil vzali originál a vylepšili ho, včetně nových "groteskních" bossů a 20 nových zbraní. Dohromady tak na vás čeká přes 35 různých typů nepřátel, jsou prý inteligentnější, někteří rychlejší a nebezpečnější. Hlavní novinkou je však multiplayerový mód Last Turok Standing. V něm budou hráči bojovat do posledního dechu.

Aby toho nebylo málo, došlo na zcela nový systém uživatelského rozhraní, plnou kompatibilitu pro 64-bitové operační systémy, nové efekty, vylepšenou hratelnost nebo aktualizaci map.

Jaká bude cena remasteru? Vylepšený první díl se na Steamu prodává za 19,99 euro. Stejnou cenu očekáváme i u Turok 2: Seeds of Evil.

Připomeňme, že Turok 2: Seeds of Evil byl původně vydán pro Nintendo 64, jde o střílečku z pohledu první osoby, kde hrajete za zabijáka dinosaurů jménem Turok.

V budoucnu by měl první i druhý díl Turoka dorazit na Xbox One. Nightdive kromě toho připravují zvnovuzrození System Shocku.

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Windows 7 (64-bit) Procesor: Intel Quad Core 1.7 GHZ CPU Grafická karta: s podporou OpenGL 3.2 Pevný disk: 1 GB volného místa Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama