Na PC verzi Assassin’s Creed IV si několik týdnů počkáme
Novinka Na PC verzi Assassin’s Creed IV si několik týdnů počkáme

Na PC verzi Assassin’s Creed IV si několik týdnů počkáme

Michal Burian

Michal Burian

89

A je to tu, Ubisoft spustil obehranou písníčku. I když teď za to podle všeho mohou next-gen verze.

Reklama

Majitelé počítačů si na svou verzi nového akčního dobrodružství Assassin’s Creed 4: Black Flag počkají o několik týdnů déle. 29. října, respektive 1. listopadu, vyjde hra pro Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U a o několik dní později budou následovat konzolové next-gen verze a snad i ta pro PC.

Minulý týden to řekl kreativní ředitel Ashraf Ismail na E3 v Los Angeles redaktorům BehindGames, kteří informaci dnes vytroubili do celého světa, s tím, že nevědí přesně, kdy PC verze vyjde. Dá se ovšem předpokládat, že bude na trhu zároveň s těmi pro Xbox One a PlayStation 4.

To by nasvědčovalo tomu, že PC verze, která je jednou z hlavní platforem, bude vycházet z těch pro budoucí generaci, což je jen a jen dobře. Nemyslíte?

V nejnovější tiskové zprávě od Ubisoftu stojí, že PC verze ještě nemá stanovené datum vydání, zatímco ty na PS4 a Xbox One se na pultech obchodů objeví zároveň s novými konzolemi. Nezbývá než čekat na oficiální potvrzení od Ubisoftu.

Pokud se informace potvrdí, dalo by se pro příští AC očekávat trochu jiný scénář, kdy by nejprve mohly vyjít verze pro PC, PS4 a Xbox One a s několika týdenním zpoždění pro PS3 a X360. Vývojáři by totiž měli pro budoucí díly stavět na next-gen platformách a až pak hru optimalizovat pro starší generaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama