Na PC začal hon na necromancera v plošinovce The Forbidden Arts
Novinka Na PC začal hon na necromancera v plošinovce The Forbidden Arts

Na PC začal hon na necromancera v plošinovce The Forbidden Arts

Michal Burian

Michal Burian

2

Akční plošinovka je v předběžném přístupu na Steamu za pouhých 9,99€. Později i na třech hlavních konzolích.

Reklama

Studio Stingbot Games vydalo na Steamu v rozpracované fázi svou akční plošinovku The Forbidden Arts, kterou jsme vám před měsícem na Zingu představili. V této hře máte za úkol zastavit všemohoucího necromancera. Problém je ten, že hrát budete za kluka Phoenix, který bude muset na cestě za nelehkým úkolem zabít celou řadu nepřátel a bossů. K dispozici má různorodý arzenál kouzel, aby mohl překonat questy, vyřešit hádanky a bojovat se zlými nepřáteli.

The Forbidden Arts má přinést akci, napětí, humor a nečekané situace. Prozkoumávat budete rozsáhlé světy, kde máte možnost uložit svůj pokrok téměř kdekoli a kdykoli.

Pokud vás The Forbidden Arts zaujalo, tak je hra dostupná v předběžném přístupu na Steamu, kde stojí pouhých 9,99€. Hra je ve vývoji tři roky a vývojáři si od early access slibují, že komunita poskytne zpětnou vazbu, aby věděli, co ještě mají vylepšit, případně upravit. V tomto stavu by měl titul zůstat odhadem jeden rok. V současné době máte přístup k cca 35 procentům celkového obsahu, což znamená dva nadsvěty, šest úrovní a dva bosse z celkových pěti. V průběhu early access mají být vydány nejméně tři hlavní aktualizace s novým obsahem. Dojde na rozšíření příběhu, přidání dalších světů, nové levely, schopnosti hlavního hrdiny a v neposlední řadě na další bosse.

V průběhu prvního čtvrtletí příštího roku se The Forbidden Arts objeví také ve verzích pro Nintendo Switch, PlayStation 4 a Xbox One. Níže ještě minimální a doporučené hardwarové požadavky, které se mohou v průběhu času změnit. V současné době není hra náročná.

Minimální požadavky

Operační systém: Windows 7 - 32 Bit Procesor: Intel i5 Paměť: 2 GB RAM Grafická karta: NVIDIA 450 GTS / ATI Radeon HD 5750 DirectX: Verze 11 Pevný disk: 1800 MB volného místa

Doporučené požadavky

Operační systém: Windows 10 - 64 Bit Procesor: Intel i7 Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD R9 290 DirectX: Verze 11 Pevný disk: 1800 MB volného místa

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama