Na plné obrátky se rozběhl vývoj Lords of the Fallen 2
Novinka Na plné obrátky se rozběhl vývoj Lords of the Fallen 2

Na plné obrátky se rozběhl vývoj Lords of the Fallen 2

Michal Burian

Michal Burian

9

Pokračování hardcore RPG titulu se dostalo do další fáze vývoje, CI Games úspěšně dokončili koncept a pracují na obsahu a herních mechanismech.

Reklama

Polská společnost City Interactive se pochlubila svým akcionářům úspěchem, kterého dosáhla v loňském roce. Hlavním bokem je dokončení konceptu pokračování hardcore RPG titulu Lords of the Fallen. Vývoj se rozběhl na plné obrátky, tvůrci se dostali do další fáze a již pracují na obsahu a herních mechanismech.

Vývoj má mít na starost opět externí studio, i když původně se mluvilo, že se o vytvoření postarají přímo CI Games. První díl vytvořilo německé studio Deck13. S ním ale CI Games rozvázali spolupráci z důvodu jiné vize, nedohodli se na tom, jak by mělo Lords of the Fallen 2 vypadat. Vydavatel chtěl přístupnější titul, zatímco autoři chtěli pokračovat v nastoleném směru. Uvidíme, jak se tohle společně s odchodem výkonného producenta Tomasze Gopa (producent prvních dvou dílů Zaklínače) do Lords of the Fallen 2 promítne.

S Lords of the Fallen 2 se počítá na rok 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V letošním roce je pro CI Games hlavní akce Sniper Ghost Warrior 3, která po odkladu vyjde 25. dubna na PC, PS4 a Xbox One. PC verze bude obohacena o české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama