Na podzim vyjde Child of Light a Valiant Hearts: The Great War pro Switch
Child of Light Novinka Na podzim vyjde Child of Light a Valiant Hearts: The Great War pro Switch

Na podzim vyjde Child of Light a Valiant Hearts: The Great War pro Switch

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Vývojář naznačil pokračování Child of Light.

Reklama

Dvě jednohubky Ubisoftu, které se povedly a oblíbili si je hráči na ostatních platformách, se během podzimu podívají na Nintendo Switch. Child of Light na Switch vyjde 11. října a Valiant Hearts: The Great War bude následovat 8. listopadu.

Child of Light je dostupné na PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, Wii U a PS Vita, zatímco Valiant Hearts: The Great War si můžete zahrát na PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, iOS a Android.

Child of Light je malovaná RPG plošinovka, soustředí se na mladou dívku jménem Aurora, která se probouzí v pohádkové zemi Lemuria. Aby se vrátila domů, musí bojovat proti temným bytostem královny noci. Ta ukradla slunce, měsíc a hvězdy. V sázce je nejen osud království Lemuria, ale i život Aurory. Více se o hře dočtete v recenzi. Child of Light si vysloužila 8/10 za výtvarný styl nebo sympatické postavy.

Valiant Hearts: The Great War považuje Martin Cvrček za velmi kvalitní a originální počin, jehož hratelnost však viditelně ustupuje před vyprávěním příběhu, atmosférou a snahou o dojetí i toho nejtvrdšího srdce. Může se tedy klidně zařadit mezi ten typ titulů, které jsou spíše umělecké dílo než plnohodnotná hra. Líbil se nám sympatický a dojemný příběh, fantastické grafické ztvárnění, většinou solidní hratelnost a skvělé ozvučení - 8/10.

Pokud se vám líbila jednička Child of Light, tak kromě Switch verze vzniká i pokračování. Kreativní ředitel Patrick Plourde na Twitteru sdílel obrázek ze Switch verzi Child of Light. Handheld přitom zakrývá kus papíru. Na něm je napsáno Child of Light II. Je vidět, že věci na stole jsou naaranžované a Plourde využil oznámení Switch verze, aby zároveň potvrdil příchod dvojky. Ta by mohla být představena za necelé dva týdny na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Už tři roky víme, že Ubisoft chystá nové projekty v universu Child of Light.

Zdroj: Tisková zpráva, DualShockers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama