Na pokračování Lords of the Fallen budou pracovat vývojáři z Defiant Studios
Novinka Na pokračování Lords of the Fallen budou pracovat vývojáři z Defiant Studios

Na pokračování Lords of the Fallen budou pracovat vývojáři z Defiant Studios

Jan Kalný

Jan Kalný

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vydavatel CI Games se spojil s Defiant Studios pod vedením bývalého šéfa a kreativního ředitele Avalanche Studios.

Reklama

Není tomu poprvé, co o pokračování víceméně kladně přijatého akčního RPG Lords of the Fallen slyšíme (recenze jedničky). Už krátce po vydání prvního dílu se o tom druhém mluvilo. Až nyní se ale pomocí tiskové zprávy dozvídáme, kdo ho nakonec bude mít na svědomí. Jak vidno, až nedávno polští City Interactive našli tvůrce, s nimiž se na vývoji Lords of the Fallen 2 dohodli. S autory jedničky, německým studiem Deck13 nenašli společnou řeč, pravděpodobně i kvůli penězům, a ti prchli k Focus Home a stvořili The Surge (recenze).

„Mluvili jsme s mnoha světově uznávanými studii, která měla zájem o práci na dalším Lords of the Fallen. Dostali jsme od nich hodně solidních konceptů. Nakonec jsme se rozhodli pro Defiant Studios, protože jsme byli z jejich nápadu, produkční expertízy a historie jejich zaměstnanců nadšeni. Defiant Studios je vytvořeno z těch nejtalentovanějších vývojářů a nemůžeme se dočkat, s čím přijdou. Jsme připraveni vydat jejich další velkou hru na PC a konzole po celém světě,” nechal se slyšet Marek Tymiński z polské firmy CI Games.

Zakladatel Defiant Studios, David Grijns, na to také reagoval. „S CI Games jsme byli v kontaktu několik měsíců a prošli jsme velmi detailním procesem, abychom věděli, co všichni od Lords of the Fallen 2 čekáme. Jsme nadšeni, že se můžeme věnovat skvělé hře v již existující sérii a byli jsme nadšeni už od chvíle, co jsme začali pracovat na prvních nápadech. Nejvíce jsme ale nadšeni z kreativní svobody, kterou nám CI Games dávají.”

Defiant Studios bylo založeno v roce 2016 Rolandem Lesterem a Davidem Grijnsem, kteří jsou krom jiného podepsání za Just Cause 3.

Marek Tymiński ze CI Games ještě na závěr dodal, že Defiant Studios nejsou jediným týmem, se kterým jsou v kontaktu a mají v plánu vydávat mnohem více her od různých vývojářů. Tohle je prý jenom začátek a o dalších hrách se máme v dohledné době dozvědět více. CI Games už dříve řekli, že některé ze svých značek poskytnou externím týmům, zajistí finance a hru poté uvedenou na trh.

Zatím to ovšem vypadá, že vývoj druhého dílu Lords of the Fallen není v nijak pokročilé fázi a na první detaily si pravděpodobně ještě nějakou dobu počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama