Na prezentaci Capcomu uvidíme Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake Novinka Na prezentaci Capcomu uvidíme Resident Evil 4 Remake

Na prezentaci Capcomu uvidíme Resident Evil 4 Remake

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Next-gen upgrady pro starší díly už jsou za dveřmi.

Reklama

Minulý týden jsme se konečně dočkali oznámení remaku hry Resident Evil 4, která se bezpochyby řadí mezi ty vůbec nejoblíbenější díly z celé série. První trailer neprozradil mnoho, ale Capcom ve středu mile překvapil zprávou, že tímhle to nekončí.

Na své vlastní showcase, která začíná 14. června v 0:00 našeho času, se totiž dočkáme nové ukázky. Jestli ukáže i gameplay, to zatím nevíme, ale rozhodně by se to nabízelo. Pro připomenutí, Resident Evil 4 Remake má dorazit 24. března 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

S touto sérií se však pojí ještě jedna zpráva. Twitter účet s příhodným názvem PlayStation Game Size zjistil, že v PSN databázi už jsou k dispozici RE2 Remake, RE3 Remake i RE7 ve své verzi pro PlayStation 5. První jmenovaná hra má zabrat přibližně 22 GB, RE3 něco přes 20 GB. Velikost next-gen verze sedmičky se zatím nepodařilo odhalit. Každopádně to vypadá, že už jsou upgrady velmi blízko. Vydání bychom se mohli dočkat například dnes v rámci Summer Game Festu, případně v úterý na již zmíněné Capcom Showcase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama