Overwatch 2 Novinka Na příběhové mise sázející PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen

Na příběhové mise sázející PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Komunita se má dočkat jiného PvE obsahu.

Reklama

Byl pro vás příběhový režim jedním z hlavních důvodů proč si v budoucnu zahrát Overwatch 2? Tak to pro vás máme špatné zprávy. Společnost Blizzard oznámila, že došlo ke zrušení tohoto očekávaného prvku. Hlavním důvodem mělo být podle všeho tempo vývoje, který minimálně podle producenta Producent Overwatch 2 Jareda Neusse příliš nepostupoval.

Na příběhové mise sázející PvE režim pro Overwatch 2 byl zrušen

Samotné zrušení komentoval vývoje PvE režimu vyjádřil během livestreamu takto: "Se vším, co jsme se dozvěděli o tom, co je potřeba k provozování této hry na úrovni, kterou si zasloužíte, je jasné, že nemůžeme naplnit tu původní vizi pro PvE, která byla ukázána v roce 2019. Znamená to tedy, že nebudeme dodávat onen specializovaný režim hrdinů se stromy talentů, onen dlouhodobý postup v síle - tyto věci už prostě nejsou v našich plánech. Víme, že to pro mnohé z vás bude zklamání a abych byl zcela upřímný, pro mnohé z nás to bylo opravdu těžké a spousta lidí z týmu do těchto věcí vložila své srdce a duši."

Oznámení Blizzardu vzbudilo řadu negativních reakcí, což vedlo Neusse aby oznámil, že i přes zrušení PvE režimu Hero Mode se můžou hráči těšit na hromadu PvE obsahu. Komunita kolem Overwatch 2 ovšem může zcela zapomenout na to, že by dostala původně prezentované rozsáhlé mise, dlouhodobý vývoj hrdinů nebo řádné filmové scény. Je to ve výsledku velká škoda, protože zrovna tento režim byl pro řadu hráčů opravdu zásadním lákadlem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama