Na příběhu Spider-Mana se podílí tvůrci komiksů
Novinka Na příběhu Spider-Mana se podílí tvůrci komiksů

Na příběhu Spider-Mana se podílí tvůrci komiksů

Michal Burian

Michal Burian

7

Dan Slott a Christos Gage pomáhají se scénářem studiu Insomniac Games. Od června se toho ve hře hodně změnilo. Podívejte se na nový deníček.

Reklama

Příští rok na nás z konzolí PlayStation 4 vybafne pavoučí muž, kterého připravuje studio Insomniac Games pod dohledem Sony a společnosti Marvel. Autoři skákaček Ratchet & Clank nebo střílečky Resistance si od Spider-Mana hodně slibují a jsou nadšeni, že mohou na tomto očekávaném projektu pracovat.

Během tiskové konference v rámci PlayStation Experience jsme Spider-Mana neviděli, tvůrci to napravili na panelové diskuzi, kde se více rozpovídali o vývoji a pustili do oběhu nový deníček. Ten přibližuje jejich vizi.

Příběh Spider-Mana nebude navazovat na filmy ani komiksy. Insomniac Games se u nich chtějí akorát inspirovat a přinést vlastní verzi pavoučího muže, který chrání město New York před všelijakými padouchy a zločinci. Aby zajistili, že příběh bude dávat smysl, pozvali si na pomoc Dana Slotta a Christose Cagea. Oba se velkou měrou podíleli na stvoření komiksu The Amazing Spider-Man.

Od prezentace na červnové E3 v Los Angeles se toho hodně změnilo. Spider-Man má být v současné době mnohem lepší hrou. Houpání na pavučinách a přesun po otevřeném světě New Yorku má být jednoduší, bezproblémový, realističtější a hlavně rychlejší. Stojí za zmínku, že záběry ze hry v novém deníčku o vizi běží na PS4 Pro.

Spider-Man vyjde v roce 2018 exkluzivně na konzole PlayStation 4, na PS4 Pro bude podporovat rozlišení 4K. Ve hře budeme svědky toho, jak Peter Parker nedokáže ovládnout své schopnosti.

Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Dualshockers.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama