Na příští rok se pro GTA V chystá příběhové DLC
GTA 5 Novinka Na příští rok se pro GTA V chystá příběhové DLC

Na příští rok se pro GTA V chystá příběhové DLC

Michal Burian

Michal Burian

59

Rockstar má velké plány jak rozšířit nejen multiplayer, ale i singleplayerovou linkou.

Reklama

Vývojáři pracují nejen na rozšíření Grand Theft Auto Online, ale rovněž mají v plánu v příštím roce nabídnout něco nového v příběhové singleplayerové lince. Pokračovat budeme v dobrodružství Michaela, Franklina a Trevora. Očekávat máme plno akce, chaosu a nečekaných událostí.

Na detaily si ale budeme muset ještě počkat. Zatím si budeme muset vystačit s aktualizacemi GTA Online. Zítra Rockstar umožní hráčům si poprvé vyzkoušet nástroj pro vytváření vlastního obsahu, respektive budete moci vytvářet vlastní aktivity v módech Deathmatch, Team Deathmatch, Race, GTA Race a Rally Race. Zatím půjde pouze o betu, takže se mohou vyskytnout nejrůznější problémy a chyby.

Navíc své tvorby budete moci sdílet prostřednicím Rocsktar Games Social Club. Nejlepší fanouškovský obsah pak dostane nálepku 'Rockstar Verified Jobs'.

V průběhu tohoto měsíce bychom se měli dočkat i nového týmového režimu nazvaného Capture, což bude něco jako klasický capture the flag. Až čtyři skupinky hráčů budou moci terorizovat okolí a infiltrovat území. Vlajkou zde bude třeba auto nebo výbušnina.

"Capture bude rozděleno do čtyř variant - Raid, Contend, Hold a GTA. Více informací vám prozradíme již brzy," řekl Rockstar.

V příštím roce se mají rovněž v multiplayeru objevit loupeže. "Pracujeme velmi tvrdě, abychom dokončili Heists. Zůstaňte naladěni na podrobnější informace v příštím roce."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama