Na PSN nelze zatím aktivovat vzducholoď Atomic do GTA V
GTA 5 Novinka Na PSN nelze zatím aktivovat vzducholoď Atomic do GTA V

Na PSN nelze zatím aktivovat vzducholoď Atomic do GTA V

Michal Burian

Michal Burian

65

Rockstar tento problém řeší, vypadá to, že kódy vůbec nejsou v databázi PlayStation Network. <strong>Aktualizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Rockstar chybu na PSN s kódy DLC opravil, vzducholoď Atomic již lze bez problému aktivovat na PlayStation Store.

Původní zpráva

Pokud jste si předobjednali Grand Theft Auto V, tak vám včera společně s hrou dorazil také bonus v podobě vzducholodi Atomic. Kód musíte zadat na PlayStation Store a Xbox Live Marketplace, aby se vám DLC stáhlo. U PS3 verze však dochází k problému, spousta hráčů hlásí, že jim kód nefunguje, což mohu potvrdit také já.

Problém však není u vás, špatný kód rozhodně nemáte. Problém je na straně Rockstaru. Vypadá to totiž, že kódy vůbec nejsou v databázi PlayStation Network. Cenega tuhle nemilost řeší a jakmile budou kódy fungovat, dá nám vědět a my pochopitelně budeme informovat vás, čtenáře Zingu.

Každopádně nejde pouze o problém v České republice, s nefunkčními kódy se u PS3 verzí potýkají hráči z celého světa, jak dokazuje oficiální fórum PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama