Na slovíčko s Fable III + nová galerie
Fable Novinka Na slovíčko s Fable III + nová galerie

Na slovíčko s Fable III + nová galerie

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Server RockPaperShotgun měl příležitost sednout si s vedoucím designérem studia Lionhead, Joshem Atkinsnem, a rozebrat důležité detaily PC verze fantasy RPG Fable III.

Reklama

Za PC verzi bychom měli děkovat především samotným fanouškům, kteří zasypali studio dotazy a přáními, na které pak Lionhead nakonec zareagoval. Příjemným zjištěním je fakt, že si studio opravdu zakládá na PC komunitě a chce port vytvořit tak, aby danou platformu respektoval.

Oprava větší části chyb a bugů by asi nikoho nepřekvapila. Lionhead ale naštěstí přistupuje k PC verzi s větším nasazením. To se především odrazilo na obtížnosti. Konzolová verze strádala až ubíjející jednoduchostí a jelikož jsme my PC hráči odkojeni na hardcore hrách, studio nám vychází vstříc a pořádně vyšponuje obtížnost. Stále se tak bude jednat o kvalitní a ničím nerušené toulky herním světem, některé aspekty však budou tužší.

Čeká nás i kompletně překopané uživatelské prostředí, kde již neuvidíme nápovědy v konzolových tlačítkách. Menšímu zjednodušení podlehlo i sbírání předmětů, které často iritovalo v původní hře a celková hratelnost by měla být vyladěná.

Fable III se na PC objeví 19.května letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama