Na South Park: The Fractured But Whole láká i aktuální epizoda seriálu
Novinka Na South Park: The Fractured But Whole láká i aktuální epizoda seriálu

Na South Park: The Fractured But Whole láká i aktuální epizoda seriálu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Navíc jsme se dočkali nového, i když dost krátkého traileru, který se zaměřuje na skrytou identitu hrdinů.

Reklama

Vydání tahového RPG South Park: The Fractured But Whole se nezadržitelně blíží, a tak na hru lákají dva nové materiály. Prvním z nich je čerstvý, avšak pouze půlminutový trailer, který velmi letmo shrnuje, s čím se můžeme při hraní setkat. Pozornější diváci mohou zaznamenat některé kuriozity, třeba návrat krabích lidí, kteří se objevili již v předešlém díle s podtitulem The Stick of Truth. S předešlým videem se však v otázce šílenosti nemůže ani zdaleka měřit.

Mnohem zajímavější je druhý materiál, kterým není nic menšího než aktuální epizoda seriálu South Park, která si v zahraničí odbyde premiéru dnes v noci amerického času. Seriálový South Park, u nás distribuovaný pod názvem Městečko South Park, se přitom nachází už v 21. sérii.

Epizoda nese název Franchise Prequel a tvůrci tvrdí, že se díky ní můžeme připravit na The Fractured But Whole. Dá se tudíž očekávat, že půjde o jakýsi prequel ke hře. V epizodě by se měl dokonce stavit spoluzakladatel a ředitel Facebooku Mark Zuckerberg, i když o jeho vztahu k chystané hře od Ubisoftu a o roli v epizodě se můžeme zatím jen dohadovat.

South Park: The Fractured But Whole, který vychází 17. října pro PC, PS4 a Xbox One, předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Hru již máme v redakci k dispozici, recenzi vám tedy přineseme již brzy, pravděpodobně začátkem příštího týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama