Na Steamu dostanou Atelier Sophie a Nights of Azure další bonusy
Novinka Na Steamu dostanou Atelier Sophie a Nights of Azure další bonusy

Na Steamu dostanou Atelier Sophie a Nights of Azure další bonusy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

PC verze obou her vychází už 7. února.

Reklama

Letošní rok je pro hráče milující JRPG nabitý skoro až k prasknutí. A do toho nám Koei Tecmo oznámilo vydání několika PlayStation her ve verzi pro PC. 7. února se tak můžeme na Steamu těšit na dvojici RPG Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book a Nights of Azure, rozšířených o další bonusový obsah.

Atelier Sophie

Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book se odehrává ve městě, připomínající středověkou evropskou metropoli. V ní žije mladá začínající alchymistka, která po čase objeví mezi svými předměty záhadnou knihu, mající vlastní duši. Jde o mystický předmět, uchovávající si všechna tajemství alchymie v povědomí, a kupodivu se tato kniha časem stane Sophiininým mentorem. Sophiino zlepšování se v alchymistických dovednostech se pak začne projevovat i jinak, když si Plachta (ona tajemná kniha) začne vybavovat zapomenuté vzpomínky a pomalu se nám tak odhalí podivný příběh o původu knihy.

PC verze Atelieru Sophie nabízí hráčům velké množství dodatečného stahovatelného obsahu. Součástí Steam vydání bude sbírka předmětů, která se bude opravdu hodně hodit všem začínajícím hráčů na jejich cestě za dobrodružstvím. Dalším bonusem je kompilace fanoušky oblíbené hudbu na pozadí z celé série Atelier, další mapa Hidden Archive a výběr z několika nádherných kostýmů pro Plachtu: Viorage (se kterým vypadá jako panenka), Silver Tail, Mascoty, Lady Saber, Saint Knight a Aqua Suit.

Nights of Azure

Příběh hry Nights of Azure se odehrává v zemi, kde byl lidmi poražen vůdce monster Ruler of the Night. Nicméně se na zem dostala jeho znečištěná krev a zapustila kořeny zla. Lidé, kteří se vykoupou v této prokleté krvi, se stávají bytostmi noci. Tato země se nyní nazývá Land Without Night a na mapách ji nenajdete. Hra nám prezentuje příběh o lásce dvou dívek, který zanikl a nikdo si jej nepamatuje. Je to příběh o životě a boji, příběh vycházející z pravé lásky je smutnější než cokoli jiného.

Hlavními postavami jsou Arnice a Lillyse. Arnice je svatou rytířkou, která se jednou dotkla prokleté krve a stala se napůl člověkem a napůl netvorem. Díky jejím krvežíznivým schopnostem dokáže bojovat pomocí démonického meče, vytvořeného z vlastní krve. Lillyse byla vybrána za svatou a stala se tak předurčenou k úplnému vyhnání vládce monster. Výměnou za svůj život. Obě dívky se znají z internátní školy a jejich osudy jsou propleteny víc, než se zdá. Arnice musí doprovodit a ochránit Lillyse na cestě, na jejímž konci ji čeká smrt.Steam verze hry Nights of Azure bude navíc obsahovat rozkošnou podpůrnou postavu Gust-chan, která může být v boji přivolána na pomoc.

Hráči, kteří si navíc koupí dohromady obě hry, Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book i Nights of Azure, získají slevu 20 procent.

Níže se ještě podívejte na první trailery k PC verzi her a také na první screenshoty, 10 u Atelieru Sophie a 9 u Nights of Azure, z těchto verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama