Na Steamu je nesprávná verze Dead Island
Dead Island Novinka Na Steamu je nesprávná verze Dead Island

Na Steamu je nesprávná verze Dead Island

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Vypadá to, že se na Steam dostala vývojářská verze hororové rubačky Dead Island, pokud můžeme věřit oficiálnímu fóru.

Reklama

Po vydání hry na Steamu se mnozí v komentářích svěřili, že mají ve hře přítomen podivný kód, který vypadá následujícím způsobem:

< G a m e C o n f i g P r o j e c t n a m e = " D e a d I s l a n d D i s c X b o x 3 6 0 " t i t l e N a m e = " D e a d I s l a n d D i s c X b o x 3 6 0 " p r o j e c t V e r s i o n = " 1 . 0 0 . 0 9 3 4 . 0 " s c h e m a V e r s i o n = " 1 . 0 8 . 0 0 0 0 . 0 " v a l i d a t e A g a i n s t = " . . \ . . \ . . \ . . \ . . \ U s e r s \ t e c h l a n d \ A p p D a t a \ L o c a l \ M i c r o s o f t \ X b o x L i v e \ 4 B 4 D 0 7 D F . p a r t n e r \ . . \ . . \ 4 B 4 D 0 7 D F . p a r t n e r \ . . \ . . \ 4 B 4 D 0 7 D F . p a r t n e r \ . . \ . . \ 4 B 4 D 0 7 D F . p a r t n e r \ D e a d I s l a n d . x l a s t " c l a s s i f i c a t i o n = " B a s e G a m e " t i t l e I d = " 0 x 4 B 4 D 0 7 D F " m u l t i p l a y e r = " t r u e " t i t l e T y p e = " 1 " a r n = " 0 x 5 5 E 2 C 5 D 2 F 1 4 A F 9 " >

Krátce na to se k situaci vyjádřilo studio Techland a nechalo se slyšet, že se na Steam chybně dostala vývojářská verze hry. Právě proto mnozí narazili na možnost létat kamerou skrze stěny a zadávat parametry do vývojářské konzole.

„Techland v současné době vyšetřuje tuto situaci a dělá vše pro to, aby si každý užil svou plnohodnotnou kopii hry Dead Island,“ řekl tiskový mluvčí studia. „Deep Silver je součástí celého vydavatelského procesu a odteď se veškerou informaci dozvíte od něj.“

Dead Island vychází ve světě právě dnes pro PC, PS3 a Xbox360 (v Evropě 9.září). Pokud si nejste jisti, zda dát hře šanci, doporučujeme přelouskat naši recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama