Na Steamu o přízeň hráčů soupeří dvě hry inspirované bojovkou Super Smash Bros
Brawlout Novinka Na Steamu o přízeň hráčů soupeří dvě hry inspirované bojovkou Super Smash Bros

Na Steamu o přízeň hráčů soupeří dvě hry inspirované bojovkou Super Smash Bros

Michal Burian

Michal Burian

3

Vyberete si jednu z nich? Bude to Brawlhalla nebo Brawlout?

Reklama

V předběžném přístupu na Steamu jsou v současné době minimálně dvě hry, které připomínají oblíbenou bojovku Super Smash Bros. První je 2D hra Brawlhalla. Ta se v early access nachází od listopadu 2015 a od hráčů získává velmi kladné recenze. Podle nich je hodně zábavná, což je znát zejména v online nebo lokálních bitvách podporující až osm hráčů. Nejlepší je ale vlastní názor, proto využijte možnost a zahrajte si zdarma Brawlhalla.

My se totiž přesuneme na druhý titul. Tím je Brawlout od studia Angry Mob Games, kteří nedávno se svou bojovkou vstoupili do předběžného přístupu na Steamu. Hra by měla být dokončena velmi rychle, už během čtvrtého čtvrtletí letošního roku má dorazit plná verze na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

O hře Brawlout musíte vědět jednu důležitou věc. Neexistuje v ní žádné bránění, natož štíty. Soustředí se na agresivní a rychlý boj, díky čemuž má být neuvěřitelně zábavná. Aktuální verze nabízí osm hratelných postav, každá s jedinečným herním stylem a specifickým archetypem.

V lokálním multiplayeru podporuje až čtyři hráče. Se svými přáteli si to můžete rozdat v časovce nebo týmových bitvách. Pokud zrovna nebudete mít nikoho po ruce, může trojici nahradit umělá inteligence. Sáhnout také můžete po online multiplayeru s regionálními žebříčky, zápasy jeden na jednoho, soukromými bitvami pro dva až čtyři hráče apod. Nechybí ani týdenní soutěžní turnaje.

V dohledné době mají být do Brawloutu přidány další módy, včetně příběhové kampaně nebo výzev pro jednoho hráče. Dále nové postavy, funkce a další novinky.

Brawlout koupíte na Steamu za 20 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama