Na Steamu vyjde nová verze Agony. Bude bez cenzury
Agony Novinka Na Steamu vyjde nová verze Agony. Bude bez cenzury

Na Steamu vyjde nová verze Agony. Bude bez cenzury

Michal Burian

Michal Burian

23
Platformy Windows PC

Buď formou bezplatné aktualizace nebo jako samostatná hra.

Reklama

Polské studio Madmind se nehodlá smířit s prohrou, kdy právníci vývojářům doporučili, aby na počítače nevydali volitelnou aktualizaci, která by odstranila cenzuru. Tou si museli projít všechny tři verze. V opačném případě by Agony na PC obdrželo nevyhovující rating a na PlayStationu 4 a Xboxu One by se nemohlo ani prodávat. Madmind Studio teď přichází s nápadem vydat na Steamu novou, samostatnou verzi Agony. Tentokrát už bez cenzury.

Na Steamu vyjde nová verze Agony. Bude bez cenzury

„Agony Unrated bude samostatný titul vytvořený a vydaný námi, bez účasti jiné společnosti. Součástí hry je další obsah a změny, které byly navrženy naší komunitou. Našim cílem je, aby každý člověk, který již Agony na Steamu vlastní, si mohl Agony Unrated koupit s největší možnou slevou na této platformě - 99 procent - nebo hru vydáme jako bezplatné DLC. V současné době vše řešíme se Steamem, abychom se ujistili, že je to možné,“ oznámilo studio.

Pokud vše půjde podle plánu, Agony Unrated vyjde zhruba za tři měsíce a obsáhne všechny aktualizace ze standardní verze hry. Její součástí ale ještě budou další zvuky a cut-scény, nové erotické animace, textury a modely ve vysokém rozlišení bez cenzury, všechny scény, které byly odstraněny z původní verze, nebo další animace v režimu Succubus. Fanouškům by rovněž mělo udělat radost, že Agony Mode bude odemčený od začátku, stejně tak Succubus Mode.

Pokud tvůrci mluví pravdu, tak Agony Unrated zahrne i scény se znetvořenými miminky a se znásilňováním sukuby… z pohledu první osoby… s hromadou krve… a penetrací.

Přečtěte si naší recenzi na Agony. Hra vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama