Na Steamu vyšlo aprílové DLC Arma 3: Karts
Arma 3 Novinka Na Steamu vyšlo aprílové DLC Arma 3: Karts

Na Steamu vyšlo aprílové DLC Arma 3: Karts

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Komunita to chtěla, a teď to má. Za příjemných 1,49 Euro si můžete na Steamu koupit DLC s motokárami pro Armu 3. Ne, tohle už není apríl.

Reklama

Když Bohemia Interactive 1. dubna oznámilo placené DLC Karts, které do Army 3 přidá motokáry, samozřejmě všichni brali celou událost jen jako velmi podařený aprílový žert. Hned na první pohled ale bylo vidět, že model motokáry je skutečný, že to není žádný photoshop.

Když k tomu připočteme fakt, že nemalá část komunity začala po skutečném DLC žadonit, není moc překvapivé, že k tomu nakonec došlo.

Karts je nyní k dispozici na Steamu za cenu 1,49 Euro a kromě modelu motokáry a řidiče v něm najdete i postavu traťového koordinátora, startovací pistoli, různé objekty na závodní dráhu, speciální časové výzvy a dokonce i moduly pro multiplayerový režim Zeus.

Pokud vám i tak přijde taková nabídka jako pitomost (a že se takové názory určitě objeví), možná vás zklidní fakt, že koupí Karts přispějete na konto Českého červeného kříže.

Ve speciálním blogovém příspěvku došlo i k odhalení ceny dalších dvou DLC, Helicopters a Marksmen. Každé z nich bude k dispozici za 12.99 Euro s tím, že můžete využít i bundle za 19.99 Euro, který obsahuje všechny tři přídavky a výrazně s ním ušetříte.

A jak už bylo několikrát zmíněno dříve, DLC nabídnou určité funkce i zdarma všem majitelům hry. Více o tomto přístupu se dočtete v nedávné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama