Na světě je první recenze Remember Me
Remember Me Novinka Na světě je první recenze Remember Me

Na světě je první recenze Remember Me

Michal Burian

Michal Burian

12

Podle předpokladů dopadla na výbornou, na svědomí ji má francouzský Jeux Video Magazine.

Reklama

Francouzské studio Dontnod Entertainment se rozhodlo první recenzi jejich nové akce Remember Me svěřit do rukou tamnímu hernímu časopisu Jeux Video Magazine. Ten titul pochopitelně vychválil do nebes s tím, že nabízí originální příběh, nezapomenutelnou hrdinku a úžasné universum. Není tedy divu, že si Remember Me z první recenze odneslo 18 bodů z 20 - u nás by to znamenalo 9/10.

Remember Me vychází 7. června letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 pod záštitou vydavatelské společnosti Capcom. Další recenze budou tak pravděpodobně následovat až koncem května, popřípadě začátkem června. My si samozřejmě tento titul nenecháme ujít, a také vám přineseme recenzi.

Níže popis Remember Me od Cenegy, která u nás hru bude distribuovat:

Remember Me je 3rd person akční adventura, kde hráči převezmou roli Nilin, bývalé elitní lovkyně pamětí se schopností proniknout do mysli lidí a krást, nebo dokonce změnit jejich vzpomínky. Úřady ze strachu, že ví až příliš, Nilin zatknou a smažou její vzpomínky. Po jejím útěku z vězení chce Nilin zpět svou identitu, k čemuž jí pomáhá její jediný a poslední přítel

Neo-Paříž. 2084. Osobní vzpomínky mohou být digitalizovány, kupovány a může s nimi být i obchodováno. Poslední zbytky soukromí a intimity přestaly existovat už od počátku explozivního nárůstu sociálních sítí na počátku 21. století. Samotní občané přijali toto sledování společnosti výměnou za pohodlí, které jim inteligentní technologie může poskytnout. Právě ale obchodování se vzpomínkami umožňuje společnost ovládat. Remember Me je 3rd person akční adventura, kde hráči převezmou roli Nilin, bývalé elitní lovkyně pamětí se schopností proniknout do mysli lidí a krást, nebo dokonce změnit jejich vzpomínky. Úřady ze strachu, že ví až příliš, Nilin zatknou a smažou její vzpomínky. Po jejím útěku z vězení chce Nilin zpět svou identitu, k čemuž jí pomáhá její jediný a poslední přítel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama