Na světě jsou první gameplay záběry Uncharted 3
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Na světě jsou první gameplay záběry Uncharted 3

Na světě jsou první gameplay záběry Uncharted 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Není to tak dlouho, co jsme Jimmyho Fallona chválili za kladný přístup k hrám a už jsme pro svá slova získali další důkaz + informace o kooperaci a multiplayeru.

Reklama

Do jeho show totiž včera přišel ředitel studia Naughty Dog, Evan Wells, v doprovodu jednoho z designérů, aby si před natěšenými diváky zahrál úryvek z třetího Uncharted.

Ve videu je tak Nathan k vidění v hořící budově, při skákání z balkónu i při střílení záporáků. To vše v doprovodu orchestrální hudby, vybuchujících věcí a do konce i pěstního souboje. Zkrátka normálka.

Další zajímavost přinesl obchod GameStop. Ten u Uncharted 3: Drake’s Deception uvádí singleplayerovou kooperační kampaň. Ve výpisu dále nalezneme online multiplayer pro jednoho až dvanáct hráčů a on-line co-op pro 1 až 3 hráče, který byl rovněž ve druhém díle.

Co je však zajímavé je počet hráčů (zcela oddělené od on-line funkce), kde stojí 1 až 2 hráči, což může být naznačení co-op kampaně.

Pro více informací o hře doporučujeme navštívit náš katalog, kde je přehledně seřazeno vše, co se od letošních VGA objevilo na síti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama