Na Switch má prý vyjít GTA V, Red Dead Redemption nebo SoulCalibur VI
Novinka Na Switch má prý vyjít GTA V, Red Dead Redemption nebo SoulCalibur VI

Na Switch má prý vyjít GTA V, Red Dead Redemption nebo SoulCalibur VI

Michal Burian

Michal Burian

43

Podpora third-party her má pokračovat i v letošním roce.

Reklama

V průběhu minulého roku se na Nintendu Switch objevilo několik zajímavých third-party her, včetně Dooma nebo detektivky L.A. Noire. V letošním roce se má seznam postupně rozšiřovat, dorazí kupříkladu Wolfenstein 2: The New Colossus. Další hry podle spekulací mají pocházet od Rockstaru, který už na Switch dodal zmíněný L.A. Noire. Tentokrát to ale má být gangsterská akce Grand Theft Auto V a western Red Dead Redemption z roku 2010 (pouze PS3 a X360).

Dvojice her od Rockstaru má být oznámena na chystaném lednovém Nintendo Directu. Ten ovšem ještě nebyl potvrzen, i když o něm již dříve mluvil zástupce Electronic Arts. Mezi překvapeními má být i bojovka SoulCalibur VI, již dříve oznámený Metroid Prime 4 a další hry. Podle Amazonu by mělo být během Directu oznámeno až 18 titulů. O takové podpoře třetích stran si mohlo neúspěšné Wii U nechat jen zdá.

Pokud se výše zmíněné informace, které na Reddit přinesl jeden z uživatelů, potvrdí, tak Nintendo Switch čeká hodně nadějný rok. Ostatně samo Nintendo má v plánu v nadcházejícím fiskálním roce (končí v dubnu 2019) prodat 20 milionů kusů Switche. Když se to podaří, bude mít Switch dohromady na kontě 37 milionů prodaných kusů.

Zdroj: Segmentnext.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama