Na Switch má vyjít RPG, kde se setká Mario a králíci od Ubisoftu
Novinka Na Switch má vyjít RPG, kde se setká Mario a králíci od Ubisoftu

Na Switch má vyjít RPG, kde se setká Mario a králíci od Ubisoftu

Michal Burian

Michal Burian

Hra Mario + Rabbids Kingdom Battle má vyjít v srpnu nebo v září letošního roku na Nintendo Switch.

Reklama

V posledních měsících, týdnech a dnech se nejvíce mluví o závodech Mario Kart 8 Deluxe a hře Super Mario Odyssey pro Nintendo Switch. Ve vývoji má být ale další hra s ikonickým instalatérem. Mario se má podle nepodložených informací spojit s králíky od Ubisoftu.

Hra má nést název Mario + Rabbids Kingdom Battle a má nabídnout tahové souboje obohacené o RPG prvky. Chybět nemá lokální kooperace přes Switch pro dva hráče a osm hratelných postav: Mario, Luigi, Peach a Yoshi od Nintenda a čtyři králíci zvaní Rabbids od Ubisoftu. Ti mají být oblečeni ve stylu postaviček zmíněné čtveřice od Maria. Všichni mají mít k dispozici zbraně střílející laserové paprsky.

Vývojem má být pověřen samotný Ubisoft, který využívá technologii Snowdrop engine - ten pohání The Division nebo připravovaný South Park: The Fractured But Whole.

Hlavním lákadlem Mario + Rabbids Kingdom Battle je podle nejmenovaného důvěryhodného zdroje serveru Kotaku praštěný smysl pro humor.

Mario + Rabbids Kingdom Battle má spatřit světlo světa v letošním roce, buď v srpnu, nebo v září. K oznámení by mělo dojít na červnové E3 v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama