Na Switch míří i Batman od Telltale Games
Novinka Na Switch míří i Batman od Telltale Games

Na Switch míří i Batman od Telltale Games

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Zatím dojde na první sérii, která bude v Evropě k dostání od 17. listopadu.

Reklama

Jestli patříte mezi vlastníky Switche a chcete si na něm zahrát co nejvíc významných her třetích stran, 14. listopad pro vás nejspíš bude velkým dnem. Ten den totiž na konzoli Nintenda vychází například Rocket League, L.A. Noire a také Batman, epizodická série od Telltale Games, které jsme v recenzi udělili hodnocení 8/10. V tomto případě však datum vydání platí jen pro Spojené státy, v Evropě se tedy hry dočkáme 17. listopadu.

Batman je jednou z těch kvalitnějších a zajímavějších sérií od Telltale, takže se na Switchi určitě neztratí. Zatím pro něj vyjde první série, nikdo ale zatím nevyloučil budoucí uvedení druhé série. Na PC, PS4, Xboxu One a mobilních platformách jsou momentálně k dispozici první dvě epizody, které nasvědčují, že i druhá série může být dost kvalitní záležitostí.

Jestli chcete vědět, co od Batmana od Telltale Games čekat, můžete se podívat na čerstvý trailer. Závěrem tu máme jednu dobrou zprávu pro ty, kteří si ho chtějí pořídit v krabicové verzi. Všechny epizody budou k dispozici na kazetě, což znamená, že se neopakuje případ krabicových konzolových verzí ostatních sérií od Telltale Games, které vždy obsahují první epizodu na disku, přičemž zbylé části hry si musíte stáhnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama