Na Switch vyjde Vampyr a Call of Cthulhu
Call of Cthulhu Novinka Na Switch vyjde Vampyr a Call of Cthulhu

Na Switch vyjde Vampyr a Call of Cthulhu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch

RPG a investigativní survival horor.

Reklama

Společnost Focus Home Interactive rozšíří o své dva tituly knihovnu her dostupných na Nintendu Switch. Majitelé nejnovější konzole od Nintenda se mohou letos těšit na RPG Vampyr a investigativní survival horor Call of Cthulhu.

Vampyr vyšel v červnu loňského roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One, zatímco Call of Cthulhu v říjnu stejného roku na totožné platformy. Oba tituly jsme hodnotili známkou 7/10.

„Vampyr se rozhodně nemá za co stydět. I přes průměrný audio-vizuál se mu podařilo vytvořit živý svět postavený na zajímavém herním mechanismu s plný důležitých rozhodnutí, která mají dopad,“ verdikt naší recenze - 7/10.

„Call of Cthulhu je atmosférou nabitá 3D adventura, která potěší především obdivovatele povídek H. P. Lovecrafta. RPG systém dokáže při prvním hraní vytvořit velmi dobrou iluzi důležitosti voleb, jež se ovšem s opětovným průchodem tříští. I přes krátkou herní dobu a toporný pohyb NPC postav ovšem jde o slušnou zábavu na osamělé zimní večery. Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn,“ verdikt naší recenze - 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama