Na Thronebreaker pro Switch raději zapomeňte
Thronebreaker: The Witcher Tales Novinka Na Thronebreaker pro Switch raději zapomeňte

Na Thronebreaker pro Switch raději zapomeňte

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Tvůrci nemají v plánu vydání hry na dalších platformách.

Reklama

Thronebreaker: The Witcher Tales, který na PC vychází v průběhu dnešního dne, může na leckoho působit jako ideální hra na cesty. V jádru ho koneckonců tvoří nejen mapa s RPG prvky, ale také značné množství karetních zápasů. Proto je jen logické, že se občas objeví otázka, zda Thronebreaker vyjde i pro Switch. Z hlediska grafiky a výkonu by koneckonců nemělo jít o nic, s čim by si aktuální konzole Nintenda nemohla poradit.

S Thronebreakerem ve verzi pro Switch je však lepší nepočítat. CD Projekt RED jednoduše nemá v plánu vydat hru na jiné platformy, a tak bude k dispozici jen pro PC, PS4 a Xbox One (konzolové verze vyjdou 4. prosince). Skutečnost, že se tvůrci soustředí pouze na tyto tři platformy, potvrdil britskému Eurogameru zástupce studia.

Tvrzení, že vydání Thronebreakeru na další platformy není v plánu, by mohlo docela dobře naznačovat, že se můžeme rozloučit i s hypotetickým vydáním mobilní verze pro telefony a tablety. Otázka je, jak dopadne sesterský Gwent: The Witcher Card Game. I ten aktuálně míří jen na PC, PS4 a Xbox One, ale jelikož jde o multiplayerovou karetní hru, nejspíš by měla na dalších platformách, hlavně na těch mobilních, větší šanci a obchodní potenciál než čistě singleplayerový a příběhový Thronebreaker.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama