Na trh dorazil třetí díl motokrosových závodů od Milestone
Novinka Na trh dorazil třetí díl motokrosových závodů od Milestone

Na trh dorazil třetí díl motokrosových závodů od Milestone

Michal Burian

Michal Burian

MXGP3 má opět plnohodnotnou licenci a navíc přináší několik novinek, které fanoušky potěší.

Reklama

Fanoušci motokrosových závodů se dočkali, od italského studia Milestone dnes vyšel třetí díl motokrosových závodů. MXGP3 má opět plnohodnotnou licenci a navíc přináší několik novinek, které fanoušky potěší.

Vývojáři tvrdí, že MXGP3 je od základu přepracovaná hra, aby posunula herní zážitek na novou úroveň. Letošní ročník zahrne sezónu 2016 a nabízí dynamický a ještě zábavnější herní zážitek s řadou inovativních grafických prvků a mechanismů podpořených technologií Unreal Engine 4.

Velkou novinkou jsou dvoudobé motorky. Konkrétně jich je 10 a každá má vlastní fyziku a zvukové efekty. Pochopitelně nechybí kariéra. V ní začnete v kategorii MX2 a musíte vyhrávat jeden závod za druhým, posilovat svou reputaci a vyšplhat se po žebříku až k titulu nového mistra světa MXGP.

„Režim kariéry je v podstatě série sezón, které hráč hraje jednu po druhé. Každá sezóna se skládá ze závodních víkendů, ve kterých se hráč snaží získat nejlepší výsledek. Během první sezóny (2GPs) kariéry není hráč v žádném oficiálním týmu, může závodit jen jako Wild Card v některých závodech jako jakýsi hostující závodník se svým vlastním týmem. Na konci sezóny je hráč postaven před volbu, jestli chce zahájit kariéru se svým vlastním týmem, nebo vstoupit do některého z těch oficiálních,“ vysvětlují tvůrci.

„Šlápněte na plyn a připravte se zápolit s nepředívatelným dynamickým počasím v soutěži, která je ve svém žánru jedinečná. Každá změna, od slunečného počasí po silný liják, ovlivní jezdcovu viditelnost a vysoce citlivý povrch, takže řádně prověří schopnosti i těch nejzkušenějších hráčů. A právě povrch představuje tu největší výzvu: všemu budou vládnout bláto, prach a dynamická deformace, zatímco zvuk motoru běžících na plný plyn v kombinaci se zcela novými motory bude splývat s řezavými zvuky okolí.

A pokud by tento mezigenerační přelomový pokrok s novým grafickým enginem nestačil ani těm nejvybíravějším hráčům, hra pro ně bude mít připravený režim kariéry a rozšířené možnosti úprav, samozřejmě včetně všech oficiálních závodníků MXGP a MX2 2016 a oficiálních tratí včetně MXoN, a to jak v online, tak v offline režimech,“ dočteme se v tiskové zprávě.

MXGP3 koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama