Na VGA bude odhalen Mass Effect 3 s multiplayerem
Mass Effect Novinka Na VGA bude odhalen Mass Effect 3 s multiplayerem

Na VGA bude odhalen Mass Effect 3 s multiplayerem

Michal Burian

Michal Burian

11

Uznávaný zahraniční magazín Joystiq tvrdí, že získal od důvěryhodného zdroje dost podstatné informace o tajemném projektu, který BioWare odhalí již tuto sobotu.

Reklama

Na Spike TV Video Game Awards show má vývojářské uskupení BioWare odhalil svůj nový projekt, na nějž láká prostřednictvím teaseru a různých obrázků s binárním kódem.

Dnes však kolegové z portálu Joystiq přinesli velmi zajímavou zprávu. Podařilo se jim od důvěryhodného zdroje zjistit, že teaser klip, na kterém vidíte válkou zmítané prostředí s odtřelovačem, je z Mass Effect 3.

Důležité je také zmínit, že podle různých zdrojů nabídne třetí díl Mass Effect hru pro více hráčů, jež by se v sérii objevila vůbec poprvé.

Spekulací už necháme. Pravdu se dozvíme již tento víkend, kdy se koná VGA 2010. Nicméně, již druhý zdroj prozradil, že se jedná o Mass Effect 3. Jako první to zmínil Twitter ruské pobočky Sony.

Doporučujeme vám si přečíst následující novinky: Tajná hra od BioWare brutálnější, než cokoliv předtím a Falešná stopa, další nápověda BioWare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama