Na Watch_Dogs spolupracuje bezpečnostní firma Kaspersky
Watch Dogs Novinka Na Watch_Dogs spolupracuje bezpečnostní firma Kaspersky

Na Watch_Dogs spolupracuje bezpečnostní firma Kaspersky

Michal Burian

Michal Burian

14

Odborníci z Kaspersky Lab poskytují vývojářům zpětnou vazbu a společně konzultují nápady pro hackování v akci Watch_Dogs. <strong>Navíc můžete hrát i offline</strong>.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Ubisoft Montreal chce s akcí Watch_Dogs docílit pokud možno reálného hackování, což má být mj. hlavní prvek hry. Hlavní hrdina Aiden Pierce je hacker a dokáže pomocí svého mobilu ovládat silniční provoz prostřednictvím semaforů, získávat na ulici informace o lidech, vykrást bankovní účty nebo prolomit bezpečnostní ochranu.

Pro vývojáře z Ubisoft Montreal jde o oblast, ve které nejsou tak zběhlí, a tak si na pomoc přizvali odborníky ze společnosti Kaspersky Lab, která nabízí antivirové programy. S nimi vývojáři konzultují své nápady a prezentují jim různé možnosti hackování. Od Kaspersky pak obdrží zpětnou vazbu, aby ve hře bylo docíleno pokud možno reálných možností hackování. Aby Watch_Dogs nepůsobilo jako nějaký hollywoodský film.

Závěrem rozhovoru pak senior Dominic Guay ujasnil, že Watch_Dogs není o výzvách související s lezením, stejně tak hackování nemá sloužit jako mini-hry. Hackování totiž budete ve hře používat neustále, pro otevírání dveří, cestování po městě apod.

Dobrou zprávou je, že Watch_Dogs bude hratelné i v offline módu. V singleplayeru tak nebudete muset být připojeni k internetu.

Watch_Dogs vyjde 22. listopadu 2013 pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U. V plánu jsou také verze pro PS4 a nový Xbox. Více o hře v našem předešlé zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama