Nabídne Arkham City stažitelné epizody?
Batman: Arkham City Novinka Nabídne Arkham City stažitelné epizody?

Nabídne Arkham City stažitelné epizody?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Ano, opět mluvíme o novém Batmanovi. A opět se jedná výhradně o pozitivní zprávy.

Reklama

Batman: Arkham Asylum nám prodloužil herní dobu stažitelnými challenge mapami, kde jsme bojovali s narůstajícím počtem nepřátel. Arkham City a jeho systém DLC by prý ale měl zajít ještě dál a nabídnout příběhové epizody.

To jsme se alespoň mohli dozvědět z rozhovoru s dabérem samotného Batmana, Kevinem Conroyem, u ComicBook panelu na výstavě Comic-Con. Na otázku ohledně budoucích plánů s ušatým hrdinou Conroy odpověděl: „Herní scéna je v současné době obrovská. Výhoda Arkham City je ale v tom, že to bude hra, která se tu zdrží. Budete si moci stahovat dodatečné příběhové epizody, takže vám to nějakou dobu zabere. Na ozvučení už nějakou dobu pracuji, takže to bude pokračovat.“

Ať už tyto epizody budou jakékoliv, dle všeho vynucují další nahrávky, což může být jen dobré znamení, protože by DLC opravdu mohly mít příběhový charakter místo toho, aby jen zbytečně obohacovaly herní svět nepotřebnými arénami.

Batman: Arkham City se k nám chystá v říjnu letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360. Už máte předobjednanou Sběratelskou edici?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama