Nabídne The Elder Scrolls VI multiplayer?
Fallout 76 Novinka Nabídne The Elder Scrolls VI multiplayer?

Nabídne The Elder Scrolls VI multiplayer?

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Naznačuje to jeden z inzerátů.

Reklama

Ačkoli byl nový díl série The Elder Scrolls oznámen již v roce 2018, tak by se vývoj hry dle posledních zpráv měl stále ještě nacházet ve stádiu předprodukce. Nové oficiální materiály a informace se navíc dají očekávat až po vydání Starfieldu, na jehož dokončení se Bethesda v tuto chvíli soustředí.

V současnosti si proto fanoušci značky musí vystačit s různými menšími střípky a náznaky. Do této kategorie můžeme zařadit i nový pracovní inzerát Bethesdy, na který mezi prvními upozornil magazín Insider Gaming. Inzerát se týká pozice Associate Level Designer a s největší pravděpodobností se vztahuje právě k The Elder Scrolls VI. Zajímavě působí zejména požadavek na znalost různých multiplayerových her s otevřeným světem a zkušenosti s nástrojem The Elder Scrolls Construction Set.

Zmínka těchto požadavků by mohla naznačovat přítomnost multiplayeru právě v novém The Elder Scrolls. Nebylo by to ostatně poprvé, kdy se Bethesda pouští do vod her pro více hráčů. Zmínit můžeme například v počátcích po právu kritizovaný Fallout 76, který se ale nakonec vývojářům podařil přetvořit ve funkční a zábavný titul. Dalším výrazným multiplayerovým titulem společnosti je nadále podporované MMO The Elder Scrolls Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama