Nabitý jarní update Grand Theft Auto Online
GTA 5 Novinka Nabitý jarní update Grand Theft Auto Online

Nabitý jarní update Grand Theft Auto Online

Michal Burian

Michal Burian

107

Bezkontaktní závodění, veleočekávané Heists, Capture Creator s možností vytvářet vlastní mise a mnoho, mnoho dalšího.

Reklama

Rockstar představil nadcházející jarní aktualizace multiplayeru Grand Theft Auto V, které budou skutečně velké a potěší spoustu hráčů.

Již příští týden budete moci v GTA Online vytvářet vlastní mise (Jobs) pomocí Capture Creatoru. Vývojáři už se těší na vaše výtvory, v Social Clubu je přes 3,5 milionů Deathmatches a Races.

,,Hráči mohou umístit pick-upy, definovat výzbroj, nastavit lokalitu a zvolit spoustu dalších proměnných, aby vytvořili vlastní Job pro ostatní hráče,” upřesnil Rockstar a dodal, že i Jobs bude sledovat a povedeným výtvorům dá nálepku Rockstar Verified (ověřeno/doporučeno Rockstarem).

Komunita volala po bezkontaktních závodech, aby se zachoval duch Fair Play. Dobrou zprávou je, že se těchto závodů skutečně dočkáme. V nastavení každého závodu bude moci zakladatel zvolit ‘Non-Contact’, což zajistí, že sice budete moci srazit překážky, o něco se zaseknout nebo se vybourat při kontaktu s okolní dopravou, ale nikoliv se samotnými hráči. Těmi jen projedete.

Díky updatu budete moci vlastnit až dvě nemovitosti společně s garážemi. S tím souvisí nové high-end apartmány v Los Santos, zbraň Bullpup Rifle, nové oblečení, Dinka Thrust motocykl a tři nová vozidla jako je například Pegassi Zentorno.

Hodit by se měla i nová statistika hráče nazvaná Mental State, v níž naleznete jak pasivní nebo psychopatičtí jsou hráči na serveru, kde právě hrajete. Jednoduše tak budete moci zjistit, zda zabijí ostatní hráče nebo jsou hodní a raději plní Jobs, baví se závoděním apod.

Budete moci zavolat Lesterovi, aby policisté přimhouřili oči při nějakém trestném zločinu. A ještě jedna bomba na závěr, brzy se GTA Online rozroste o Loupeže (Heists).

Tohle vše a mnohem více Rockstar naplánoval na jaro. Autoři připravují i další přírůstky, a to jak do GTA Online, tak i do GTA V - holiday-themed update, nějaké Story Mode DLC a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama