Nacon Connect nás čeká i letos
Novinka Nacon Connect nás čeká i letos

Nacon Connect nás čeká i letos

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Francouzský vydavatel láká na nová oznámení i gameplay záběry z již oznámených titulů.

Reklama

Francouzský vydavatel Nacon (bývalý BigBen) si pro nás letos opět připravil akci s názvem Nacon Connect. Stejně jako loni se můžeme těšit na nová oznámení i gameplay záběry z oznámených titulů. Akce proběhne 6. července v 19:00 našeho času.

Co přesně se na ní objeví, to samozřejmě nevíme, ale velmi pravděpodobně nám studio KT Racing ukáže první záběry z hraní Test Drive Unlimited Solar Crown. To samé bych pak očekával u Steelrising od studia Spiders (autoři Greedfallu), kteří hru oznámili právě na loňském Nacon Connect. Dalším titulem, který se může na akci objevit, je Vampire: The Masquerade – Swansong od vývojářů z Big Bad Wolf. Ti mají na kontě poměrně úspěšnou příběhovou hru The Council z roku 2018.

Je toho však mnohem víc. Nacon se za poslední roky opravdu rozrostl a stal se jedním z největších vydavatelů "AA" titulů. Postupně navíc převzal některá studia, která dříve spolupracovala s konkurenčním Focus Home Interactive. Připomenout však musím také kauzu ohledně hry The Sinking City od vývojářů z Frogwares, kteří Nacon obvinili z nevyplácení peněz a následného "ukradení" jejich hry. Francouzský vydavatel se pochopitelně bránil a nabídl také svůj pohled na věc, ve kterém uvádí, že všechny domluvené částky vyplatil. Spor zůstal dodnes nedořešen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama