Nad rámec dvou placených rozšíření dostane Alan Wake 2 také bezplatná DLC
Alan Wake 2 Novinka Nad rámec dvou placených rozšíření dostane Alan Wake 2 také bezplatná DLC

Nad rámec dvou placených rozšíření dostane Alan Wake 2 také bezplatná DLC

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Remedy zároveň představuje důležité postavy.

Reklama

Do vydání očekávaného pokračování Alana Wakea zbývají necelé dva týdny a marketingová kampaň se chýlí ke svému konci. A přestože většinu důležitých věcí už víme, kreativní ředitel studia Remedy Sam Lake na akci EGX, jež momentálně probíhá v Londýně, prozradil jednu poměrně zajímavou informaci.

Dozvěděli jsme se, že Remedy chystá dodatečný obsah, který bude později po vydání dostupný zdarma pro všechny majitele základní hry. Lake zatím nezacházel do podrobností, ale tato DLC jsou podle něj poměrně důležitá, takže by asi nemělo jít jen o nějaké kosmetické doplňky a podobně, budeme se muset nechat překvapit. Nad rámec toho už nějakou dobu víme, že se pro hru chystají dvě placená rozšíření s názvy Night Springs a Lake House.

Remedy zároveň už delší dobu vydává na Twitteru krátké popisky k důležitým postavám. Konkrétními charaktery, které Remedy představuje, jsou hlavní dvojice (agentka FBI Saga Anderson a spisovatel Alan Wake), agent FBI Alex Casey, jenž by se měl vyskytovat jak v realitě, tak v Temném místě (jde o postavu z Alanových knih, která zároveň představuje jakési "echo" Maxe Payne), nový šerif města Bright Falls Tim Breaker (bratranec Sary Breaker z jedničky), agentka FBC Kiran Estevez, jež dohlíží na situaci v Bright Falls, či agent FBI Robert Nightingale, kterého můžete znát už z prvního dílu.

Alan Wake 2 vychází 27. října na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama