Nakažený tygr a rychlé zombie v lákavém prostředí Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Nakažený tygr a rychlé zombie v lákavém prostředí Call of Duty: Black Ops 4

Nakažený tygr a rychlé zombie v lákavém prostředí Call of Duty: Black Ops 4

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zombie dobrodružství nás zavede na Titanic nebo do římské bitvy v aréně.

Reklama

Říjnové Call of Duty: Black Ops 4 se místo příběhové kampaně pro jednoho hráče zaměří na multiplayer a kooperativní zombie část, kterou ještě doplní speciální mód po vzoru populárního battle royale. Dnešní trailer nazvaný Chaos Story přináší detailnější pohled na nakažené. Mezi nimi budou tygři s červenýma očima, velmi rychlé lidské zombie i hodně hnusné a dost nebezpečné kreatury, proti nimž čtveřice odvážlivců stane tváří v tvář.

Krom toho uvidíte dvě ze tří epizod určených pro Zombies část, tedy Voyage of Dispair a IX. Třetí mapa pojmenovaná Blood of the Dead ve videu není. Místo ní se dozvídáme více o příběhovém pozadí. Zombies mód v Black Ops 4 sleduje příběh mladé ženy Scarlett Rhodesové, jež hledá svého otce. Ten před 15 lety záhadně zmizel. Na cestě plné nebezpečí doprovází odvážnou Scarlett trojice vyděděných. Při hledání se zapletou se starobylou relikvií, která podle všeho může za zombie apokalypsu a dokáže naše hrdiny přenést zpět v čase.

Vraťme se ještě k mapám. Voyage of Dispair je zasazena na palubu známého Titaniku s temnou magií, která proměnila členy posádky a další cestující na krvežíznivé nemrtvé. V druhé epizodě nazvané IX cestujeme zpět v čase do římské bitvy v aréně, kde bojujeme se zombie tygrem a dalšími strašnými monstry. Obě epizody společně s Blood of the Dead budou v Call of Duty: Black Ops 4 v době vydání. Novinkou jsou tentokrát sezónní události Callings společně s denními, měsíčními a ročními eventy, které se mají postarat o zábavu po celý rok, do vydání dalšího Call of Duty, které se jistě o slovo přihlásí během podzimu 2019.

Já už jen dodám, že Zombies kapitolu budete moci procházet sami a čelit hrozbě za doprovodu umělé inteligence, případně s trojicí kamarádů nebo cizích hráčů.

Call of Duty: Black Ops 4 vyjde 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nedávno jsme vás informovali o plánované multiplayerové betě. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama