Nalezena tajná zpráva v launch traileru na Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Nalezena tajná zpráva v launch traileru na Cyberpunk 2077

Nalezena tajná zpráva v launch traileru na Cyberpunk 2077

Martin Pritula

Martin Pritula

59
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zprávu od vývojářů doprovází první časové okno pro vydání DLC.

Reklama

O uveřejnění startovní upoutávky na Cyberpunk 2077 jsme vás informovali již včera. Krátce na to ale začaly na světlo světa vyplouvat první informace o tajné zprávě, kterou trailer obsahuje.

Překlad tajné zprávy:

Čekání na Cyberpunk 2077 je téměř u konce. Byla to dlouhá cesta, a tak bychom Vám všem chtěli poděkovat za dlouhodobou podporu. Víme, že jsou na hru velká očekávání, a velmi brzy se budete moct sami rozhodnout, zda se nám podařilo těmto očekáváním dostát či nikoliv.

Den vydání je vždy takový mix vzrušení a nepřetržitého nervování se, a vzhledem k tomu, že se jedná o naší první hru, která nemá v názvu Zaklínač, lhali by jsme, pokud bychom řekli, že neprahneme po vašich názorech, které se budou formovat během hraní. S touto upoutávkou jsme téměř připraveni poslat náš Cyberpunk 2077 Vám. Rozhodli jsme se vytvořit náš doposud nejvíce vtahující svět a věříme, že příběhy, které na vás čekají a vztahy, které budete postupně v Night City formovat, s Vámi ještě nějakou tu dobu zůstanou.

Již dříve jsme sdělili, že rozšíření jsou na cestě, a ačkoliv stále nejsme tak úplně připraveni vše specifikovat, řekneme jen, že jsme se ze Srdce z kamene a O víně a krvi naučili mnohé. Plánované expanze vás zavedou ještě hlouběji do světa Cyberpunku 2077 a nabídnou vám mohutný příběhový obsah, který vás postaví před složitá rozhodnutí a jejichž působivý příběh nezapomenete ještě dlouho po jejich dohrání.

Ale než se k nim dostaneme, začněme obsahem zdarma, který vydáme již počátkem roku 2021. Tak jako u třetího Zaklínače, očekávejte kolekci DLC, která obohatí Night City o nové působivé věci, jenž přivedou ještě více života do naší vize temné budoucnosti. Doufáme, že se na ně těšíte!

Tuto zprávu bychom chtěli zakončit žádostí. Jakmile se do hry pustíte či ji dokončíte, budeme rádi, pokud nám sdělíte, kdo Váš V byl. Naše sociální sítě jsou tu pro Vás. Chceme vědět, co si myslíte o Night City a jaká rozhodnutí jste v průběhu hry učinili. Stvořili jsme pro vás obrovský svět, do něhož můžete rovnou naskočit, podělte se s námi o svůj příběh.

Tým CD Projekt RED

Pokud si chcete poslechnou celou píseň ze včerejší startovní upoutávky, tak tady je:

Souhrn prvních recenzí naleznete zde.

Cyberpunk 2077 a příslušenství si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama